Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Πέμπτης!
Οι προβλέψεις της Πέμπτης!  thumbnail

Οι προβλέψεις της Πέμπτης!Είναι κάποιες ψυχές που θαρρείς έχουν πάρει, του αετού την φωτιά, την αγέρωχη χάρη. Λουλουδένιες απλές, δείχνουν τόση αγάπη, είναι αυτές οι ψυχές του φωτός το παλάτι.


Σήμερα που είναι μια μεγάλη μέρα της Ορθοδοξίας. Γιορτάζει η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ. Η Μεγάλη Αγιασμένη μορφή που μας ακολουθεί από την αρχή της γέννησής σας μέχρι και το τέλος μας. Είναι η προστάτιδα της Ελλάδος αλλά και όλων των οικογενειών. Θεωρείται η Μεγάλη Μητέρα του Κόσμου που μας σκεπάζει στην ποδιά της και μας γιατρεύει από τον Πόνο. Η γιορτή αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα. Η Παναγία Είναι η ιερή φιγούρα που ακολουθεί τους Έλληνες από παλαιοτάτων χρόνων. Σήμερα λοιπόν σε μια τέτοια μεγάλη εορτή, προσπαθήστε όσο μπορείτε να λειτουργήσετε πολύ δημιουργικά αλλά και συγχρόνως θετικά για οτιδήποτε σας συμβαίνει. Ας ενδυναμώσει η πίστη σας και ας ανοίξει η καρδιά σας, αγαπώντας περισσότερο όλο τον κόσμο και δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό. Τουλάχιστον για αυτή την μέρα. Χρόνια Πολλά
ΚριόςΝιώθετε περισσότερο ελεύθεροι και για αυτό θα είστε πιο κοντά στον εαυτό σας. Η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να πιστέψετε στο στόχο σας και να γίνετε περισσότερο θετικοί με τα πάντα. Αυτό να το κρατήσετε σαν πολύτιμο θησαυρό. Όταν έχετε πίστη το καλό μέσα σας ενδυναμώνεται και όλα μπορούν να σας συμβούν με τον καλύτερο τρόπο. Το Λιοντάρι και ο Τοξότης μπορεί να είναι νέες γνωριμίες.


ΤαύροςΧρειάζεστε ένας είδος ανανέωσης και πίστης σε μια ιδεολογία που θα σας κάνει καλό. Θέλετε να ανανεωθείτε από παλιές πεποιθήσεις και ίσως δείτε με μάτια διαφορετικά τον κόσμο αλλά και τα προβλήματά σας. Επειδή γενικά είστε άτομα αμετακίνητα στο στόχο και στον σκοπό σας, ίσως τουλάχιστον σήμερα να δείτε κάτι που θα σας κάνει πιο ευέλικτους και απελευθερωμένους. Οι εντυπώσεις για κάτι το καινούργιο και το διαφορετικό θα πρέπει να είναι πολύ δυνατές για να κάνετε την αλλαγή.


ΔίδυμοιΕνδιαφέρεστε αληθινά για τους άλλους και αυτό ίσως να δώσει μια καλύτερη εσωτερική κατάσταση. Μερικές φορές άθελα σας επικοινωνείτε πολύ ανάλαφρα με τους γύρω και ίσως να μην συμμετέχετε στα προβλήματά τους με τον τρόπο που θέλουν. Η σημερινή μέρα είναι διαφορετική και χρειάζεται να ανοίξετε την καρδιά σας για να μπει περισσότερο η αγάπη και το μοίρασμα. Αυτό θα σας εξελίξει γιατί θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη σιγουριά με τις ανθρώπινες σχέσεις.


ΚαρκίνοςΚαλείστε να δείτε την αλήθεια και μάλιστα μ’ έναν τρόπο που μπορεί να έρχεται κόντρα στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Όμως το θρησκευτικό ή της πίστης το συναίσθημα θα είναι αυτό που θα σας ωθήσει να κάνετε μια μικρή αλλαγή με το κομμάτι της πραγματικότητάς σας που δεν σας αρέσει. Αν έχετε διάθεση να φιλοσοφήσετε ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα πνευματικά ακολουθείστε τον εαυτό σας σε αυτό το ταξίδι και δεν θα χάσετε.


ΛιοντάριΜια πολύ καλή μέρα σήμερα για σας, αφού θα έχετε εσωτερική αισιοδοξία γιατί θα συμφωνείτε απόλυτα με τα συναισθήματα της καρδιάς σας. Ένας έντονος έρωτας μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα. Αν δεν γίνει αυτό, ίσως να περάσετε μια πολύ δυνατή μέρα με το άλλο σας μισό. Γενικά, ο συγκρατημένος χαρακτήρας σας θα είναι περισσότερο ανοικτός και ίσως να είστε τόσο δυνατοί που να μην σας ενδιαφέρει καθόλου να ηγείσθε ή να περνάει το δικό σας.


ΠαρθένοςΕίσαστε πολύ ανοικτοί σε όλες τις προκλήσεις και τα νέα πράγματα. Αυτό θα σας δημιουργήσει μια δόση υπερβολής που ίσως να μην μπορείτε εύκολα να ελέγξετε. Από την άλλη, θα σας δώσει ένα κύμα αισιοδοξίας και κεφιού και με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε όλες τις τρέχουσες δυσκολίες που έχετε αυτή την περίοδο. Μια ξαφνική γνωριμία ίσως και σήμερα θα σας βγάλει από την μονοτονία και θα σας αλλάξει τα κακώς κείμενα. Κυρίως αν το πρόσωπο είναι Κριός ή Τοξότης θα σας κάνουν περισσότερο ριψοκίνδυνους, γιατί δεν θα λειτουργήσετε με τη λογική αλλά με το ρίσκο. Μερικές φορές χρειάζεται και αυτό.


ΖυγόςΑνανεώνεστε κάτω από το κλίμα μιας γενικευμένης θετικής εικόνας που υπάρχει γύρω σας. Προς στιγμή θα ξεχάσετε οτιδήποτε σας απασχολεί και θα γίνετε πιο ανοικτοί και αισιόδοξοι. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει νέες γνωριμίες, καλύτερη επικοινωνία αλλά και μια πιο αισιόδοξη εικόνα για τον εαυτό σας. Οι ανοικτές συζητήσεις και πιθανόν οι ιστορίες που μπορεί να έχουν μεταφυσική χροιά μπορεί να σας κάνουν να αναζητήσετε μεγαλύτερη γνώση. Η σχέση με έναν Δίδυμο, Τοξότη ή Υδροχόο ευνοείται πάρα πολύ.


ΣκορπιόςΜπορεί σήμερα να μαζέψετε δώρα ή και γενικά να είστε πιο ανοικτοί σε θέματα οικονομικών αλλά και σπατάλης. Σήμερα είναι καλό να κάνετε αισιόδοξες σκέψεις για όλες σας τις φοβίες, προσπαθώντας να βρείτε μέσα σας τρόπους αυτοθεραπείας. Αυτό θα το πετύχετε μόνο όταν δείτε μια αλήθεια που μερικές φορές σας διαφεύγει. Η εξυγίανση όλων των προβλημάτων μπορεί να έρθει από την σωστή πληροφορία ή γνώση. Το να μοιράζεστε αυτό που σας ενοχλεί είναι και αυτό μία λύση, προκειμένου να μην είστε πολύ φορτισμένοι.


ΤοξότηςΣήμερα είναι η μέρα σας, αφού θα διαπιστώσετε ότι έχετε μεγαλύτερη αυτονομία, δύναμη και αισιοδοξία σε οτιδήποτε κάνετε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για σας να έρθετε σε επαφή με την συνειδητή σας δύναμη. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχει φοβία που θα σας καθηλώνει. Όλα θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας καθοδηγήσει πολύ σωστά σε ένα θέμα που σας απασχολεί. Η πίστη σας θα ενδυναμωθεί, οπότε οποιοσδήποτε στόχος σας θα είναι πιο εύκολος. Μερικοί μπορεί να ζήσετε μια έντονη ερωτική περιπέτεια.


ΑιγόκερωςΊσως να έχετε ανάγκη να αγαπηθείτε με πάθος και να γίνετε εσείς το επίκεντρο στη ζωή ενός ατόμου. Αυτό μερικές φορές το αποκτάτε δύσκολα, αλλά αν το πιστέψετε μπορεί και να σας δοθεί η ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα. Παρόλο που η ζωή είναι δύσκολη, υπάρχουν τρόποι να δημιουργήσετε ένα πολύ καλό κόσμο δικό σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είστε εκτός παιχνιδιού. Απλώς, από εκεί θα αντλείτε την δύναμή σας, ενδυναμώνοντας ένα κομμάτι μέσα σας, το οποίο προς το παρόν αντιστέκεται σε κάθε τι ερωτικό ή δημιουργικό.


ΥδροχόοςΈχετε ήδη ξεκινήσει να ενδυναμώνετε. Μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο μιας παρέας και να κάνετε πολύ ωραίες και ανοικτές συζητήσεις. Γενικά θα περάσετε καλά, γιατί η ψυχολογία σας έχει ανέβει. Όσοι είσαστε μόνοι τουλάχιστον για σήμερα δεν θα είστε κλειστοί σε ευκαιρία που μπορεί να υπάρξει στο φιλικό περιβάλλον. Η διάθεσή σας να γνωριστείτε με νέα πρόσωπα που είναι ανοικτά και αισιόδοξα σας πάνω σας άτομα που σας πηγαίνουν και στη φιλοσοφία και στον τρόπο ζωής. Η επαφή με τον Τοξότη σας κάνει πολύ καλό γιατί σας ανοίγει τους ορίζοντες.


ΙχθύεςΣήμερα θα είσαστε πολύ ανοικτοί κοινωνικά και ίσως να έχετε καλέσματα και υποχρεώσεις από πολλά πρόσωπα. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνετε η ψυχή της παρέας και όσοι είστε και ανεξάρτητοι θα δείξετε ένα πολύ ελεύθερο αλλά και χαρούμενο πρόσωπο. Πολλές επαφές, γνωριμίες και νέες πόρτες θα σας ανοίξουν, αλλά το ζητούμενο είναι να μπορέσετε να τις κρατήσετε. Η ιδιαιτερότητα της ημέρας θα σας αυξήσει τη θετική δύναμη και την πίστη στο καλό. Για αυτό, αν υπάρχουν τρέχοντα προβλήματα, να βάλετε όλη σας τη δύναμη να λυθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να θυμάστε εσείς είστε οι δημιουργοί της ζωής σας.


Πηγή: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X