Αρχική / News (old articles) / H Google κάνει ακόμα πιο προσωπική την αναζήτηση με πληροφορίες από Gmail, Google+ και Google Calendar
H Google κάνει ακόμα πιο προσωπική την αναζήτηση με πληροφορίες από Gmail, Google+ και Google Calendar thumbnail

H Google κάνει ακόμα πιο προσωπική την αναζήτηση με πληροφορίες από Gmail, Google+ και Google Calendar

Η Google κάνει ακόμα πιο προσωπική την αναζήτηση για όσους χρήστες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της με καθορισμένη γλώσσα US English, καθώς θα μπορούν στο εξής να δέχονται προσωπικά αποτελέσματα αναζήτησης από πληροφορίες που βρίσκονται στο Gmail, στο Google+ και στο Google Calendar.


 


Για παράδειγμα, εάν έχετε κλείσει κάποια πτήση και έχετε λάβει email επιβεβαίωσης, θα μπορείτε να κάνετε ερώτηση (πατώντας το μικρόφωνο) στη μπάρα αναζήτησης του Google Search π.χ. “τι ώρα είναι η πτήση μου;” και θα σας εμφανίζεται ως αποτέλεσμα η πληροφορία από το συγκεκριμένο email που έχετε στα εισερχόμενα.


Η λειτουργία αυτή υποστηρίζει ερωτήσεις για πτήσεις, κρατήσεις, αγορές, εκδηλώσεις (που έχουν καταχωρηθεί στο Google Calendar) και φωτογραφίες. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιηθεί η λειτουργία.


 


techgear

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X