Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Αγοραστές 902 : Είμαστε μια νόμιμη εταιρεία
Αγοραστές 902 : Είμαστε μια νόμιμη εταιρεία  thumbnail

Αγοραστές 902 : Είμαστε μια νόμιμη εταιρεία

Την εμφάνιση τους μέσω δικηγόρου έκαναν οι αγοραστές- μυστήριο του 902, οι οποίοι μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους Γιάννη Μπούρα, διέψευσαν τα σενάρια πως εμπλέκονται σε διάφορα σκάνδαλα και υποστηρίζουν πως έχουν πέσει θύματα συκοφαντικής δυσφήμισης.


Η εταιρεία «Α- ORIZON MEDIA LTD», η οποία είναι πλέον η ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού «902 Τηλεόραση» και του ραδιοφωνικού σταθμού «902 Αριστερά στα fm», εξέδωσε επιστολή στην οποία απαντά σε όλα τα σενάρια αλλά και τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί στο πρόσωπο της εταιρείας όσον αφορά τη νομιμότητα και την υπόσταση της, αλλά και τα διάφορα σκάνδαλα τα οποία της αποδίδουν.


Στην επιστολή, η εταιρεία επισημαίνει πως δεν έχει καμία σχέση με διάφορα σκάνδαλα για τα οποία φέρεται ως εμπλεκόμενη και κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμηση. Παράλληλα, γίνεται λόγος και στην αγορά του 902 από το ΚΚΕ, με την εταιρεία να κάνει λόγο για «μια σοβαρή επενδυτική προσπάθεια»,την οποία έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία, ενώ όπως καταλήγει η επιστολή η εταιρεία «θα κάνει λεπτομερείς και υπεύθυνες ανακοινώσεις. Θα προσκομίσει και θα πράξει τα κατά νόμων προβλεπόμενα, ενώπιον κάθε αρμόδιας ελληνικής αρχής. Και ειδικά ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο είμαστε βέβαιοι, ότι θα κρίνει και θα αποφασίσει απροκατάληπτα, όπως μέχρι σήμερα έχει πράξει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και εξουσιών του».


Τι αναφέρει η επιστολή του κ. Μπούρα:


Με έκπληξη και απορία παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα σε ελληνικές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων και σε αυτήν που διευθύνετε, αναφορικά με την αγορά, από την εταιρεία μας "A-ORIZON MEDIA LTD", της ελληνικής "Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.", ιδιοκτήτριας του τηλεοπτικού σταθμού "902 Τηλεόραση" και του ραδιοφωνικού σταθμού "902 Αριστερά στα fm".
Τα δημοσιεύματα αυτά βρίθουν ανακριβειών και κακοήθειας και προσβάλλουν το κύρος της νόμιμης κυπριακής-ευρωπαϊκής εταιρείας μας, καθώς επιχειρούν, με ψεύδη και συκοφαντίες, να την εμφανίσουν ως δήθεν σκοτεινής υπόστασης και σκοπών, ως δήθεν εμπλεκόμενη σε παράνομες δραστηριότητες (π.χ. σκάνδαλο κρέατος αλόγου στην Ευρώπη) κ.τ.τ. Δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα αυτών των δημοσιευμάτων ούτε καν ως υπερβολική, ανάρμοστη – και μάλιστα προκαταβολική – απειλητική εκδήλωση ακατανόητου ανταγωνισμού, για μια διαδικασία νόμιμης αγοραπωλησίας. Και για μία σοβαρή προσπάθεια επιχειρηματικής επένδυσης, από αυτές που έχει ανάγκη η χειμαζόμενη από την ύφεση ελληνική οικονομία.
Είναι προφανές και αυτονόητο αλλά το αναφέρουμε προς διάλυση κάθε σύγχυσης, ότι η εταιρεία μας, θα κάνει λεπτομερείς και υπεύθυνες ανακοινώσεις. Θα προσκομίσει και θα πράξει τα κατά νόμων προβλεπόμενα, ενώπιον κάθε αρμόδιας ελληνικής αρχής. Και ειδικά ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο είμαστε βέβαιοι, ότι θα κρίνει και θα αποφασίσει απροκατάληπτα, όπως μέχρι σήμερα έχει πράξει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και εξουσιών του.
Με εκτίμηση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ πληρεξούσιος δικηγόρος
της A-ORIZON MEDIA LTD».
Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X