Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πανελλήνιες: στις 30 Αυγούστου αναμένονται να ανακοινωθούν οι βάσεις
Πανελλήνιες: στις 30 Αυγούστου αναμένονται να ανακοινωθούν οι βάσεις  thumbnail

Πανελλήνιες: στις 30 Αυγούστου αναμένονται να ανακοινωθούν οι βάσεις

Στις 30 Αυγούστου, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση των φετινών βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, σε μια χρονιά με πολλές καθυστερήσεις και ένα ωρολόγιο πρόγραμμα για τα σχολεία που βρίσκεται ακόμη στον «αέρα». 

Οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν φέτος για πρώτη χρονιά μια ημέρα πριν την λήξη του Αυγούστου, ενώ συνήθως δεν ανακοινώνονταν μετά τις 23 με 24 του μήνα.

Βουτιά ρεκόρ έως και 1.000 μόρια

Η φετινή χρονιά μπορεί να θεωρηθεί μια καλή χρονιά για τους υποψήφιους των ΑΕΙ και των ΤΕΙ, καθώς αναμένεται μεγάλη πτώση των βάσεων που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει, σύμφωνα με το vima.gr, ακόμη και τα 1.000 μόρια.

Η μεγαλύτερη «βουτιά» αναμένεται στις σχολές του δεύτερου και του τέταρτου επιστημονικού πεδίου (θετικές και τεχνολογικές επιστήμες αντίστοιχα), ενώ πτώση αναμένεται και στο τρίτο επιστημονικό πεδίο (επιστήμες υγείας) όπου δεν αποκλείεται η Ιατρική Σχολή να πέσει ακόμη και κάτω από τα 19.000 μόρια.

Πτώση, αλλά σαφώς μικρότερη, αναμένεται και στις βάσεις εισαγωγής στις σχολές του 1ου επιστημονικού πεδίου (θεωρητικές επιστήμες).


Πηγή: www.real.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X