Αρχική / 6 τρόποι για να βελτιώσετε τη ζωή σας
6 τρόποι για να βελτιώσετε τη ζωή σας thumbnail

6 τρόποι για να βελτιώσετε τη ζωή σας

Υπάρχουν συνήθειες και συμπεριφορές που θα θέλαμε ιδανικά να μπορούσαμε να αλλάξουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 6 τρόπους προκειμένου να βελτιώσετε τη ζωή σας .


 Αλλάξτε ένα πράγμα κάθε φορά


Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας περιορίστε το σε ένα μόνο πράγμα . όσο πιο πολλά πράγματα θέλετε να αλλάξετε ταυτοχρόνως  τόσο πιο σίγουρο είναι ότι θα αποτύχετε


Αναγνωρίστε γιατί θέλετε να αλλάξετε


Πρέπει να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σας ώστε να δείτε ξεκάθαρα γιατι θέλετε να κάνετε αυτή την αλλαγή. Θα εκπλαγείτε όταν θα διαπιστώσετε ότι ο λόγοι που σας κρατάνε πίσω σαν δικαιολογία για να μη κάνετε την αλλαγή, είναι οι ίδιοι λόγοι που θέλετε να αλλάξετε.


 


Δείτε πως θα σας χρησιμεύσει αυτή η συμπεριφορά


Όποια και αν είναι η συμπεριφορά που θέλετε να αλλάξετε, θα δείτε ότι αυτή η συμπεριφορά κάπου σας χρησίμευε.   Είναι δύσκολο να αλλάξετε κάτι το οποίο σας βοηθούσε κάποτε και είναι λογικό να νιώσετε άβολα.
Πρέπει να υπομείνετε αυτή τη δυσφορία


Δεν είναι ότι πιο ευχάριστο και σε κανέναν δεν αρέσει να νιώθει άβολα και άσχημα. Οσο όμως πιο πολύ υπομείνουμε τι κατάσταση τόσο πιο εύκολα θα τη ξεπεράσουμε και θα πετύχουμε την αλλαγή που επιθυμούμε
Μικρά βήματα τι φορά


Οι δραστικές αλλαγές δεν βοηθάνε και ιδιαίτερα , καθώς δεν κρατάνε για πολύ και ξαναγυρίζουμε στο σημείο μηδέν. Αντιθέτως αν κάνετε μικρά-μικρά βήματα τη φορά θα μπορέσετε να την αφομοιώσετε καλύτερα και εν τέλει να γίνει μέρος του εαυτού σας.


Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης


Δεν σας χρονομετράει κανένας, ούτε έχετε μπει σε ένα άτυπο διαγωνισμό για το ποιος θα τερματίσει πρώτος. Πάρτε όσο χρόνο θέλετε προκειμένου να κάνετε αυτό που θέλετε. Όσο πιο πολύ βιαστείτε να δείτε τα αποτελέσματα, τόσο πιο πολύ θα φέρετε τον εαυτό σας στα όρια του και δεν θα πετύχετε και τίποτα εφόσον θα έχετε εξαντληθεί.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X