Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Oι οικονομικές προβλέψεις της Δευτέρας!
Oι οικονομικές προβλέψεις της Δευτέρας!  thumbnail

Oι οικονομικές προβλέψεις της Δευτέρας!

Η Δευτέρα 26 Αυγούστου θα είναι ενδιαφέρουσα από οικονομική άποψη. Έχουμε την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που φέρνει διαψεύσεις και προσπάθειες εξαπάτησης. Καλό είναι να έχουμε κλειστά τα αυτιά μας σε σειρήνες αυτήν την ημέρα.. Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, ανεξαρτήτως ειδικότητας και ιεραρχικής θέσης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς κινδυνεύουν να παρασυρθούν σε άστοχες πράξεις και στρατηγικά λάθη . Σήμερα επίσης η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, ο οποίος είναι και ανάδρομος, επηρεάζοντας σχετικά αρνητικά και κύρια Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους. Γενικά είναι μία ημέρα που χρειάζεται επιφυλακή.


Κριός


Η σημερινή μέρα σας βοηθά να κάνετε κάποιες δουλειές γρήγορα, χρειάζεται όμως να προσέξετε γιατί η βιασύνη δεν μπορεί να οδηγήσει σε καλό. Στον επαγγελματικό τομέα αυτά που σκέφτεστε μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί βεβαίως και οι άλλοι που συμμετέχουν να μπορούν να τα υλοποιήσουν. Δεν είστε από τους εξαιρετικά ευνοημένους της ημέρας, αλλά ούτε και πλήττεστε ιδιαίτερα.


Ταύρος


Επαγγελματικά προσπαθήστε να είσαστε συνεπείς τόσο στο λόγο όσο και στις πράξεις. Θα μπείτε σε μια περίοδο βαθιάς περισυλλογής και συνάμα ανάτασης, πράγμα που σημαίνει πως θα σας βοηθήσει να μάθετε μέσα από τα λάθη σας. Έχει περάσει εκείνη η μεγάλη αισιοδοξία που νιώθατε για κάποιο διάστημα, αλλά τώρα είναι ώρα να χτίσετε σε σίγουρες βάσεις.


Δίδυμοι


Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να επωμιστείτε ευθύνες που δεν σας αναλογούν και αυτό ίσως σας εκνευρίσει. Μέσα από κάποιες συναντήσεις καταφέρνετε να βγάλετε τα πορίσματα που θέλετε. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις σας και στις κινήσεις σας, γιατί η αντίθεση Ερμή και Ποσειδώνα σας φέρνει ψεύτικες ειδήσεις και προσδοκίες.


Καρκίνος


Σήμερα θα πρέπει να δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και με κοινή λογική να διακρίνετε τι σας συμφέρει και τι όχι. Προσπαθήστε να μεταθέσετε σημαντικές εργασίες για αργότερα. Πρέπει να κοιτάξετε πολλές φορές ένα ζήτημα πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Σε καμία περίπτωση να μην βάλετε σήμερα δεσμευτικές υπογραφές και μην δανείσετε χρήματα, θα εξαπατηθείτε. .


Λέων


Μια μέρα που οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν θα χρειαστεί να τρέξετε προκειμένου να κάνετε πράγματα για τη μελλοντική καλυτέρευση της ζωής σας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το έντονο αρχηγικόπροφίλ σας, ίσως γίνουν αντικείμενο σχολιασμού. Πρέπει να σκεφτείτε ρεαλιστικά και να συντονιστείτε κάπως με το γενικό κλίμα, που είναι χαμηλών προσδοκιών. .


Παρθένος


Η ημέρα θα σας βάλει σε μια λειτουργία κινητοποίησης και έρευνας σχετικά με τα οικονομικά σας. Χρήματα που περιμένετε έστω και με καθυστέρηση έρχονται στα χέρια σας και το μόνο που απομένει είναι η σωστή χρήση και διαχείριση. Εδώ είναι που θα πρέπει να δώσετε βάση, γιατί παρά τον συνετό σας χαρακτήρα, αποκτάτε σήμερα μια τάση για σπατάλη


Ζυγός


Οι αναβολές, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις, που πιθανόν να παρουσιαστούν, θα σας αναγκάσουν να πάρετε δραστικά μέτρα. Ωστόσο μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως νιώσετε σαν ένας μικρός δικτάτορας που θέλει να περάσει η γνώμη του ντε και καλά. Έχετε όλο αυτό το διάστημα μια γενική εύνοια, αλλά καλό είναι να μην την εξαντλείτε με παρορμητικές κινήσεις.


Σκορπιός


Σκεπτόμενοι το αύριο μπορείτε να κινηθείτε μέσα σε χώρους που για άλλους είναι αδιανόητο. Ωστόσο πρέπει, όπως όλοι άλλωστε, να είστε πάρα πολύ προσεκτική. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για ανοίγματα. Αν κινηθείτε με σύνεση και αν αφήσετε λίγο τον χρόνο να κυλήσει, θα μπορέσετε να βάλετε μπροστά όλα αυτά τα υπέροχα που έχετε στο μυαλό σας. Λίγη υπομονή .


Τοξότης


Η σημερινή μέρα έχει δύσκολα ποιοτικά χαρακτηριστικά, χρειάζεται από μεριάς σας να ιεραρχήσετε στόχους και να κινηθείτε ανάλογα. Επαγγελματικά προσπαθήστε να κάνετε πράγματα τα οποία σχετίζονται με την ικανοποίηση των ανθρώπων που σας έχουν στηρίξει τόσο καιρό. Εάν κρατήσετε σας στόχους σας ακριβώς μπροστά στα μάτια σας και αν δεν παρασυρθείτε από κλίμα ψεύτικης αισιοδοξίας, όλα θα πάνε καλά.


Αιγόκερως


Η ημέρα σας βοηθά να βρείτε τον εαυτό σας, ενώ παράλληλα ξεκινάει για εσάς μια περίοδος που επαγγελματικά η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη, όμως πολλές φορές αυτό που σας εξιτάρει είναι η όρεξη για περιπέτεια . Θα πρέπει να την καταπολεμήσετε και να αφιερωθείτε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά.


Υδροχόος


Η ημέρα  έρχεται να σας φέρει προ των ευθυνών σας, ενώ σηματοδοτεί εξελίξεις στην εργασιακή σας ζωή . Η περίοδος της χαλαρότητας έχει περάσει και για αυτό πρέπει να βάλετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά, που από ότι φαίνεται έχετε λιγάκι αμελήσει. Κινηθείτε με σύνεση σε δικαστικά και φορολογικά ζητήματα.


Ιχθείς


Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό και διώξτε τις υπόνοιες. Το πείσμα και ο θυμός είναι κακοί σύμβουλοι,, για αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε να κάνετε σωστή διαχείριση τους μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Η ημέρα κρύβει παγίδες εξαπάτησης και καλό θα είναι να είστε σε εγρήγορση. Μην κινηθείτε πολύ δυναμικά σε κανέναν τομέα και αφήστε τη μέρα να κυλήσει με μικρές μέριμνες και τακτοποιήσεις.


 


Πηγή: oroskopos.tv

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X