Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Oδηγός Κτελ στα Χανιά είπε σε Ρωσίδα μάνα ότι μόνο τα ελληνόπουλα έχουν δωρεάν πρόσβαση
Oδηγός Κτελ στα Χανιά είπε σε Ρωσίδα μάνα ότι μόνο τα ελληνόπουλα έχουν δωρεάν πρόσβαση  thumbnail

Oδηγός Κτελ στα Χανιά είπε σε Ρωσίδα μάνα ότι μόνο τα ελληνόπουλα έχουν δωρεάν πρόσβαση

Ένα ντροπιαστικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στα Χανιά, όταν ο οδηγός του λεωφορείου χρέωσε σε μια Ρωσίδα μητέρα δυο επιπλέον εισιτήρια για τα παιδιά της που δικαιούνταν δωρεάν μεταφορά, επειδή όπως είπε τέτοια εισιτήρια δικαιούνται μόνο τα ελληνόπουλα.


Όπως αναφέρει το flashnews, μια οικογένεια από τη Ρωσία επιβιβάστηκε στο ΚΤΕΛ από τις Καλύβες με προορισμό τα Χανιά.Ο πατέρας με τα δύο παιδιά προχώρησαν για να καθίσουν και η μητέρα έμεινε πίσω για να πληρώσει στον οδηγό τα εισιτήρια.


Όταν ο οδηγός της έδωσε τα ρέστα εκείνη προβληματίστηκε και ρώτησε σε σπαστά Αγγλικά αν τα παιδιά δικαιούνταν να μην πληρώσουν εισιτήριο. Τότε εκείνος της είπε με ιδιαίτερα επιτακτικό ύφος να κάτσει κάτω αναφέροντας ότι πρέπει να πληρώσει τέσσερα εισιτήρια.


Η γυναίκα, επανήλθε προσπαθώντας να ρωτήσει, μέχρι ποια ηλικία τα παιδιά επιβιβάζονται χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο κι ο οδηγός απάντησε με επιθετικό ύφος "μέχρι 5 ετών δεν πληρώνουν αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα ελληνάκια όχι για τα τουριστάκια".


Η Ρωσίδα δεν αντελήφθη την απάντηση και προχώρησε στη θέση της, αλλά ο διάλογος συνεχίστηκε με την επιβάτη, που ζήτησε να μάθει γιατί δεν ισχύει η έκπτωση για τους τουρίστες, για να εισπράξει ως απάντηση το ότι "να πας να ρωτήσεις τον Πρωθυπουργό. Ο νόμος είναι ελληνικός και ισχύει για τα Ελληνάκια"


Την Δευτέρα έγινε καταγγελία στα ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, εκ μέρους των οποίων ο προϊστάμενος προσωπικού κ.Παπουτσάκης διαβεβαίωσε ότι "δεν ισχύει καμία διαφοροποίηση, ο κατάλογος είναι κοινός για όλους, μέχρι 5 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, από 6 και πάνω πληρώνουν ολόκληρο εισιτήριο", ενώ υποστήριξε ότι τον Μάρτιο έγιναν σεμινάρια στους οδηγούς τόσο για τους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούν, συμπεριλαμβανομένου και κανόνων συμπεριφοράς, απέναντι στους επιβάτες όσο και μαθήματα αγγλικών για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της τουριστικής περιόδου.
Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X