Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Παντρεύτηκαν την ίδια γυναίκα!
Παντρεύτηκαν την  ίδια γυναίκα!  thumbnail

Παντρεύτηκαν την ίδια γυναίκα!

Είχαν σχέση με την ίδια γυναίκα περισσότερα από τέσσερα χρόνια αν και δεν το ανακάλυψαν παρά πρόσφατα. Ωστόσο ήταν και οι δύο ερωτευμένοι μαζί της και δεν μπορούσαν να ζήσουν μακριά τους. Βρήκαν λοιπόν έναν πρωτότυπο και… αρκετά πολιτισμένο τρόπο να επιλύσουν το πρόβλημά τους. Οι δύο Κενυάτες υπέγραψαν συμβόλαιο στο οποίο συμφωνούσανότι θα μοιράζονται τη γυναίκα τους, δεν θα τη διεκδικήσει κανείς για τον εαυτό του αποκλεισιτκά και θα ορίσουν διαστήματα που θα ζει ο καθένας μαζί της. 

Ακόμη και η γυναίκα, η οποία είναι χήρα και έχει δύο δίδυμα παιδιά, είναι ερωτευμένη και με τους δύο άνδρες και καθώς δεν μπορούσε να διαλέξει μεταξύ των δύο εραστών της ικανοποιήθηκε πολύ από την απόφαση των δύο ανδρών.

Φημολογείται ότι και οι δύο άνδρες πήγαν στους γονείς της… νύφης και ζήτησαν την άδειά τους να συζήσουν με την κόρη τους και να πληρώσουν την… προίκα. Στο συμβόλαιό τους περιλαμβάνονται κανόνες για… βάρδιες μέσα στο σπίτι, σεβασμό του ενός για τον άλλο κι αν η γυναίκα τους γεννη΄σει παιδί θα του φέρονται σαν να είναι και των δύο. Προκειμένου να καταστήσουν τη συμφωνία τους νόμιμη, θα πρέπει οι δύο άνδρες να αποδείξουν ότι η πολυανσδρία είναι έθιμό τους. Και πράγματι στην Κένυα η πολυανδρία δεν είναι παράνομη, αν και όπως λέει ο δικηγόρος της οικογένειας δεν είναι φυσιολογικό φαινόμενο.


Πηγή: www.real.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X