Γιατί όταν τον σκέφτομαι με παίρνει τηλέφωνο;

Αναγνώστριά μας αναρωτιέται:

Είχα μια σχέση & μεταξύ μας υπήρχε τηλεπάθεια δηλ. τη στιγμή που τον “έβλεπα” με τη σκέψη μου, την ίδια στιγμή επικοινωνούσε μαζί μου- μου τηλεφωνούσε/ μου έστελνε μήνυμα στο κινητό/ μου έστελνε email .Αν και έχουμε χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, συνεχίζω να τον “βλέπω” & θα ήθελα να μάθω πώς γίνεται αυτό αφού ο χωρισμός μας -παρόλο που ταιριάζαμε πάρα πολύ – ήταν από δική του υπαιτιότητα & αυτός συνεχίζει τη ζωή του. Σημειωτέον δε ότι ζει στο εξωτερικό.

Αγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απάντησε η συνεργάτιδά μας, ψυχολόγος κυρία Μαίρη Λέλα. 

Η σχέση αυτή έχει τελειώσει για σένα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, θα είσαι καλύτερα και θα ξεκινήσεις τη ζωή σου πάλι. Τηλεπάθεια δεν υπάρχει. Αυτό είναι θέμα αντίληψης δεν είναι ρεαλιστικό. Τον σκέφτεσαι τόσο συχνά που είναι λογικό πως κάποια στιγμή θα επικοινωνήσει μαζί σου. Καλό θα είναι τη σκέψη σου να την επενδύεις πάνω σε πράγματα που θα έχουν πραγματική αξία για σένα.

Προσπάθησε να μην τον σκέφτεσαι, προσπάθησε να μην επενδύεις τη σκέψη σου σε αυτόν τον άνδρα. Κάνε μια καινούργια αρχή. Ξεκίνα πάλι. Και το να φύγεις βέβαια, θέλει προσπάθεια. Πρέπει να πεις ότι αυτό τον άνθρωπο εγώ θα τον σκέφτομαι μόνο όταν θέλω να αναπολήσω το παρελθόν. Πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Να τον κάνεις πιο λογικό. Πολλές φορές το συναίσθημα του να νομίζουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι μας ξεγελά και η σκέψη μας γίνεται περισσότερο συναισθηματική από όσο πρέπει.

 

Σχετικά άρθρα