Μυστικά ομορφιάς απο τη Μαρία Μενούνος!

Πως να είστε λαμπερή

Το μυστικό της Μαρίας Μενουνός για ένα πανέμορφο δέρμα είναι το σπρέι μαυρίσματος. Αλλά όταν δεν μπορεί να το κάνει σε σαλόνι ομορφιάς χρησιμοποιεί προϊόντα του εμπορίου. Ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες της: πρώτον, τρίψτε με ένα σκραμπ  τα χέρια, τα πόδια, τους αγκώνες, τα γόνατα και κάθε άλλο τραχύ σημείο.  Στη συνέχεια σκούπισε τα απολύματα με μια πετσέτα. Στη συνέχεια βάλτε μια πετσέτα στο πάτωμα για να μην λερώσετε και σταθείτε πάνω σ’ αυτή. Ψεκάστε με το σπρέι οπουδήποτε θέλετε μια χρυσή λάμψη. Αν δεις πουθενά κηλίδες ή μπαλώματα, διόρθωσέ τα με μια πετσέτα.

Πως να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στην ετοιμασία σας

Ένα λιγότερο γνωστό γεγονός: Η Μαρία μπορεί να είναι έτοιμη να βγει στην κάμερα σε μόλις 10 λεπτά, χάρη στα κόλπα που πήρε, όταν ασχολούταν με το μοντελινκ. Πως το κάνει; “ η οργάνωση είναι το παν”, λέει. Για παράδειγμα όταν ελέγχει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, το πρώτο πράγμα που κανει είναι να βγάλει όλα τα καλλιντικά από την τσάντα της και να τα οργανώσει ώστε να βρίσκει αμέσως ότι χρειάζεται. Στη συνέχεια βάζει όλα τα μολύβια και τα πινέλα της σε ένα φλιτζάνι. “ Στο σπίτι θα πρέπει να έχετε ένα αντίστοιχο σύστημα οργάνωσης για να διευκολύνεστε.”, λέει η ίδια.

Πως να αποτρέψετε το ιδρωμένο πρόσωπο.

Το μυστικό της Μαρίας κατά της γυαλάδας που προκαλεί ο ιδρώτα είναι μια βάση από ορυκτά προϊόντα που βοηθάει έτσι ώστε το μακιγιάζ να μην φράζει τους πόρους του προσώπου. Βοηθάει να κρατά το μακιγιαζ στη θέση του. Αν όλα τα άλλα αποτύχουν η Μαρία συμβουλεύει να έχετε μερικά χαρτομάντιλα στην τσάντα σας για να ελέγχετε την γυαλάδα. “Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από την προσθήκη περισσότερου μακιγιάζ”, λέει η ίδια.

Πως να διώξετε το φριζάρισμα

Αν τα μαλλιά σας μετατρέπονται σε απίστευτο χάος λόγω της υγρασίας η Μαρία σας προτείνει μια οικονομική επιλογή. Δοκιμάστε να βάλετε λίγο λάδι καρύδας ανάμεσα στα μαλλιά σας και θα δείτε αμέσως βελτίωση.

Πως να αποκτήσετε  ανάλαφρες μπούκλες

Αυτό είναι το κλασσικό χτένισμα της Μαρίας όταν επιλέγει να αφήσει ελεύθερα τα μαλλιά της και είναι εύκολο να το αντιγράψετε. Απλώστε ένα σπρέι για μπούκλες σε στεγνά μαλλιά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για μπούκλες. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Πως να αποκτήσετε ένα εκπληκτικό χαμόγελο

Η Μαρία παραδέχεται ότι έχει εμμονή με τα λευκά δόντια. Κάνει θεραπείες λεύκανσεις για να κρατήσει μαργαριταρένια λευκά τα δόντια της. “Κάνουν το χαμόγελό σου πραγματικά εκπληκτικό για το καλοκαίρι”, λέει η ίδια. Ένα κραγιόν σε κοραλί απόχρωση είναι η τέλεια τελευταία πινελιά.

Σχετικά άρθρα