Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Φτιάξε το δικό σου μανό στο σπίτι!
Φτιάξε το δικό σου μανό στο σπίτι!  thumbnail

Φτιάξε το δικό σου μανό στο σπίτι!

Σίγουρα στο ντουλαπάκι σας έχουν ξεμείνει παλιές σκιές ματιών που πλέον δεν φοριούνται ή μισοτελειωμένα ρουζ. Μην τα πετάτε! Υπάρχει ένας τρόπος να τα αξιοποιήσετε!

Μπορεί κάποιες σκιές να φαίνονται υπερβολικές και να μην φοριούνται πια, ωστόσο στα νύχια μπορούμε να βάλουμε τα πάντα από χρώματα. Αφήστε που καμιά φορά ψάχνουμε περίεργα χρώματα να τα ταιριάξουμε με τα ρούχα μας και δεν βρίσκουμε. Όλο όμως και καμιά περίεργη σκιά θα έχει ξεμείνει που μπορεί να την ταιριάξουμε. Πάμε να δούμε πως γίνεται μανό από σκιά!

1. Σε ένα μπολάκι παίρνετε ένα κομμάτι σκιά ή ρουζ. (Εγώ χρησιμοποίησα ένα παλιό ρουζ). Φροντίστε να την ξύσετε καλά για να μην μείνουν μικρά κομματάκια.

 

2. Ρίχνετε μικρή ποσότητα από διάφανο βερνίκι.

 

3. Το ανακατεύετε καλά με το πινελάκι και είναι έτοιμο να το περάσετε στα νύχια σας.

 

4. Περάστε δύο στρώσεις από το μανό σας. Περάστε και μία στρώση γυαλιστικό γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ματ. Έτοιμο!

 

5. Μπορείτε να πειραματιστείτε και να κάνετε διαφορετικούς συνδυασμούς σκιών και να πετύχετε το χρώμα που εσείς θέλετε! Φαντασία και οικονομία μαζί!

 

Πηγή: mystikapanoraias.blogspot.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X