Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αποφασίζουν οι δήμαρχοι – Στους δρόμους οι εργαζόμενοι
Σε εξέλιξη βρίσκεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την οποία συγκάλεσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.Σε αυτή παίρνουν μέρος όλοι οι δήμαρχοι της χώρας και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων προκειμένου να αποφασίσουν για τη περαιτέρω στάση της Αυτοδιοίκησης μετά τις τελευταίες εξελίξεις.Νέα μηχανοκίνητη πορεία από τους εργαζομένους στη δημοτική ΑστυνομίαΑπό την Αγίου Κωνσταντίνου και την κεντρική υπηρεσία της δημοτικής Αστυνομίας ξεκίνησε για δεύτερη μέρα η μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων. Αφού διέσχισαν την οδό Σταδίου, κατέληξαν στο ξενοδοχείο, όπου συνεδριάζει η ΚΕΔΕ. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί και σχολικοί φύλακες.Στο μεταξύ, σήμερα η ΠΟΕ ΟΤΑ προχωρά στάση εργασίας από τις 11.30 έως τη λήξη του ωραρίου. Την ίδια ημέρα η Ομοσπονδία καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 12.00 στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή.Συλλαλητήρια και πορείες στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στους μεγάλους δήμους της χώρας αναμένεται να γίνουν και μέσα στο Σαββατοκύριακο.Συγκρούσεις για τη διαθεσιμότητα

Αποφασίζουν οι δήμαρχοι – Στους δρόμους οι εργαζόμενοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την οποία συγκάλεσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σε αυτή παίρνουν μέρος όλοι οι δήμαρχοι της χώρας και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων προκειμένου να αποφασίσουν για τη περαιτέρω στάση της Αυτοδιοίκησης μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Νέα μηχανοκίνητη πορεία από τους εργαζομένους στη δημοτική Αστυνομία

Από την Αγίου Κωνσταντίνου και την κεντρική υπηρεσία της δημοτικής Αστυνομίας ξεκίνησε για δεύτερη μέρα η μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων. Αφού διέσχισαν την οδό Σταδίου, κατέληξαν στο ξενοδοχείο, όπου συνεδριάζει η ΚΕΔΕ. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί και σχολικοί φύλακες.

Στο μεταξύ, σήμερα η ΠΟΕ – ΟΤΑ προχωρά στάση εργασίας από τις 11.30 έως τη λήξη του ωραρίου. Την ίδια ημέρα η Ομοσπονδία καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 12.00 στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή.

Συλλαλητήρια και πορείες στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στους μεγάλους δήμους της χώρας αναμένεται να γίνουν και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X