Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση του Μιχαηλίδη στην Ελλάδα
Ομόφωνα, η Βουλή, άνοιξε τον δρόμο για την έκδοση Κυπρίων πολιτών στο εξωτερικό, για αδικήματα που διέπραξαν πριν την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.Η ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τροποποίηση του Συντάγματος, με την οποία υιοθετείται ευρωπαϊκή οδηγία, διορθώνοντας ουσιαστικά λάθος που έγινε στο παρελθόν και δεν προβλεπόταν η έκδοση πολιτών για διάπραξη αδικημάτων πριν το 2004.Το θέμα προέκυψε μετά το αίτημα των ελληνικών αρχών για έκδοση του πρώην υπουργού Ντίνου Μιχαηλίδη για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση του Μιχαηλίδη στην Ελλάδα

Ομόφωνα, η Βουλή, άνοιξε τον δρόμο για την έκδοση Κυπρίων πολιτών στο εξωτερικό, για αδικήματα που διέπραξαν πριν την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.

Η ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τροποποίηση του Συντάγματος, με την οποία υιοθετείται ευρωπαϊκή οδηγία, διορθώνοντας ουσιαστικά λάθος που έγινε στο παρελθόν και δεν προβλεπόταν η έκδοση πολιτών για διάπραξη αδικημάτων πριν το 2004.

Το θέμα προέκυψε μετά το αίτημα των ελληνικών αρχών για έκδοση του πρώην υπουργού Ντίνου Μιχαηλίδη για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X