Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Αξιοποίησε τις σκιές στο μακιγιάζ σου
Αξιοποίησε τις σκιές στο μακιγιάζ σου thumbnail

Αξιοποίησε τις σκιές στο μακιγιάζ σου

Έχεις αγοράσει μια παλέτα σκιών με πολλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος και αναρωτιέσαι πως να τη χρησιμοποιήσεις; Στο τέλος όμως καταλήγεις να έχεις τελειώσει τη μια απόχρωση ενώ οι υπόλοιπες παραμένουν άθικτες. Ρωτήσαμε λοιπόν τους ειδικούς και σου παρουσιάζουμε τη λύση!

Που να χρησιμοποιήσω την κάθε απόχρωση;

Οι ανοιχτές αποχρώσεις στην παλέτα σου χρησιμεύουν για να προσθέσεις λάμψη στο μακιγιάζ σου, οπότε αυτές εφαρμόζονται κάτω από το κόκαλο του φρυδιού και στη γωνία του ματιού. Οι μεσαίες αποχρώσεις χρησιμοποιούνται για να ενώσουν τα χρώματα μεταξύ τους και να δημιουργήσουν το τελικό σχήμα που θέλουμε. Τέλος οι σκούρες αποχρώσεις χρησιμεύουν για να δώσουν βάθος στο βλέμμα, εφαρμόζονται στην κόγχη του ματιού και στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Πως θα την εφαρμόσετε σωστά!

Τώρα που ξέρεις που πάει κάθε απόχρωση, πρέπει να μάθεις και πως θα την εφαρμόσεις! Το καλύτερο βουρτσάκι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ενώσεις όλα τα χρώματα μεταξύ τους είναι ένα κωνικό, χνουδωτό πινελάκι. Όσο πιο μεγάλο και χνουδωτό είναι το πινελάκι, τόσο πιο εύκολο και επαγγελματικό θα είναι το αποτέλεσμα.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε και σχηματικά τα μυστικά των ειδικών:

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X