Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΗΠΑ και Κίνα διαφώνησαν για τον Σνόουντεν
Οι ανώτεροι αξιωματούχοι της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών διαφώνησαν έντονα την Πέμπτη, μετά από την ετήσια σινο-αμερικανική συνάντηση, για το χειρισμό από την πλευρά της Κίνας, της περίπτωσης του αμερικανού πρώην κατασκόπου, Έντουαρντ Σνόουντεν. Οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών είπαν ότι είναι απογοητευμένοι με τη συμπεριφορά της Κίνας, καθώς επέτρεψε στον Σνόουντεν να εγκαταλείψει την επικράτειά του Χόνγκ Κονγκ, όπου ειχε βρει καταφύγιο πριν αναχωρήσει για τη Μόσχα. "Είμαστε απογοητευμένοι με το πώς οι αρχές του Πεκίνου και του Χονγκ Κονγκ χειρίστηκαν την υπόθεση Σνόουντεν, η οποία υπονόμευσε τις προσπάθειές μας για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης που απαιτείται για τη διαχείριση των δύσκολων θεμάτων

ΗΠΑ και Κίνα διαφώνησαν για τον Σνόουντεν

Οι ανώτεροι αξιωματούχοι της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών διαφώνησαν έντονα την Πέμπτη, μετά από την ετήσια σινο-αμερικανική συνάντηση, για το χειρισμό από την πλευρά της Κίνας, της περίπτωσης του αμερικανού πρώην κατασκόπου, Έντουαρντ Σνόουντεν.

Οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών είπαν ότι είναι απογοητευμένοι με τη συμπεριφορά της Κίνας, καθώς επέτρεψε στον Σνόουντεν να εγκαταλείψει την επικράτειά του Χόνγκ Κονγκ, όπου ειχε βρει καταφύγιο πριν αναχωρήσει για τη Μόσχα.

«Είμαστε απογοητευμένοι με το πώς οι αρχές του Πεκίνου και του Χονγκ Κονγκ χειρίστηκαν την υπόθεση Σνόουντεν, η οποία υπονόμευσε τις προσπάθειές μας για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης που απαιτείται για τη διαχείριση των δύσκολων θεμάτων

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X