Στον εισαγγελέα 31χρονος για βιασμό

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 31χρονος άνδρας που κατηγορείται πως βίασε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Χερσόνησο μια νεαρή από τη Μ. Βρετανία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης, γνώρισε νωρίτερα σε μπαρ τον άνδρα από την Αλβανία (ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελλάδα), έφυγαν μαζί, ωστόσο – σύμφωνα πάντα με την ίδια – την οδήγησε ερημική περιοχή και την βίασε. Ο 31χρονος πάντως υποστηρίζει πως όλα έγιναν με τη θέληση της νεαρής.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό αναφέρει:

«Συνελήφθη, χθες (11.07.2013) το απόγευμα, στη Χερσόνησο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος, για βιασμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 21χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Μ. Βρετανίας, ο 31χρονος, χθες (11.07.2013) πρώτες πρωινές ώρες, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, πλησίον του λιμένα Χερσονήσου και με τη χρήση σωματικής βίας την εξανάγκασε, σε εξώγαμη συνουσία.

Ο 31χρονος, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.»

Πηγή: www.enikos.gr

Σχετικά άρθρα