Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Καμμένος για την ομιλία Μαριά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ομιλία του Νότη Μαριά στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έκανε την εξής δήλωση: "Ο κ. Μαριάς με την ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως αποφασίστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή του Κινήματος, ότι δηλαδή για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ υπάρχουν κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία συνεργασία αν παραβιαστούν οι κόκκινες γραμμές. Αυτό αποφασίστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν υπάρχουν άλλες ερμηνείες

Ο Καμμένος για την ομιλία Μαριά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ομιλία του Νότη Μαριά στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έκανε την εξής δήλωση:

«Ο κ. Μαριάς με την ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως αποφασίστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή του Κινήματος, ότι δηλαδή για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ υπάρχουν κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία συνεργασία αν παραβιαστούν οι κόκκινες γραμμές.

Αυτό αποφασίστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν υπάρχουν άλλες ερμηνείες

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X