Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΝΔ: Ακραίοι, επικίνδυνοι και αδίστακτοι στον ΣΥΡΙΖΑ
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις θέσεις που αποφασίζει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ακραίοι, επικίνδυνοι, αδίστακτοι, με σταλινικές ιδεοληψίες, οδηγούν την πατρίδα σε μοντέλα ολοκληρωτικών καθεστώτων που εφαρμόστηκαν τον προηγούμενο αιώνα Το Συνέδριο του Σύριζα είναι απολύτως αποκαλυπτικό για το πού πραγματικά επιθυμεί να οδηγήσει τη χώρα ο κ. Τσίπρας. Τα κείμενα που συζητούνται και ψηφίζονται στο Συνέδριό τους περιλαμβάνουν τις θέσεις της Κ.Ε., τις θέσεις του Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου και της αριστερής πλατφόρμας και τις θέσεις των τάσεων του κόμματός τους. Πέραν της αυτονόητης παρατήρησης ότι οι θέσεις αυτές ανήκουν σε υπαρκτές ισχυρές "θεσμοθετημένες τάσεις

ΝΔ: Ακραίοι, επικίνδυνοι και αδίστακτοι στον ΣΥΡΙΖΑ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις θέσεις που αποφασίζει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ακραίοι, επικίνδυνοι, αδίστακτοι, με σταλινικές ιδεοληψίες, οδηγούν την πατρίδα σε μοντέλα ολοκληρωτικών καθεστώτων που εφαρμόστηκαν τον προηγούμενο αιώνα…

Το Συνέδριο του Σύριζα είναι απολύτως αποκαλυπτικό για το πού πραγματικά επιθυμεί να οδηγήσει τη χώρα ο κ. Τσίπρας.

Τα κείμενα που συζητούνται και ψηφίζονται στο Συνέδριό τους περιλαμβάνουν τις θέσεις της Κ.Ε., τις θέσεις του Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου και της αριστερής πλατφόρμας και τις θέσεις των τάσεων του κόμματός τους.

Πέραν της αυτονόητης παρατήρησης ότι οι θέσεις αυτές ανήκουν σε υπαρκτές ισχυρές «θεσμοθετημένες τάσεις

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X