Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Μακρά περίοδος βραδείας ανάπτυξης στην Ευρώπη»
Η ευρωζώνη είναι πιθανό να έχει μία μακρά περίοδο βραδείας οικονομικής ανάπτυξης και η νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) θα πρέπει να παραμείνει χαλαρή για πολύ χρόνο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Βίτορ Κονστάντσιο.Σύμφωνα με το γραπτό κείμενο ομιλίας που θα κάνει στη Σιγκαπούρη, ο κ. Κονστάντσιο άσκησε επίσης κριτική στην πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το κλείσιμο προβληματικών τραπεζών, λέγοντας ότι η νέα αρχή που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί για το ζήτημα αυτό, θα πρέπει να έχει πρόσβαση σε δημόσια χρηματοδότηση."Οι αναπτυγμένες οικονομίες, ιδιαίτερα η Ευρώπη, αντιμετωπίζουν μία μακρά περίοδο βραδείας ανάπτυξης που θα δοκιμάσει την ποιότητα των θεσμών μας

«Μακρά περίοδος βραδείας ανάπτυξης στην Ευρώπη»

Η ευρωζώνη είναι πιθανό να έχει μία μακρά περίοδο βραδείας οικονομικής ανάπτυξης και η νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) θα πρέπει να παραμείνει χαλαρή για πολύ χρόνο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Βίτορ Κονστάντσιο.

Σύμφωνα με το γραπτό κείμενο ομιλίας που θα κάνει στη Σιγκαπούρη, ο κ. Κονστάντσιο άσκησε επίσης κριτική στην πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το κλείσιμο προβληματικών τραπεζών, λέγοντας ότι η νέα αρχή που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί για το ζήτημα αυτό, θα πρέπει να έχει πρόσβαση σε δημόσια χρηματοδότηση.

«Οι αναπτυγμένες οικονομίες, ιδιαίτερα η Ευρώπη, αντιμετωπίζουν μία μακρά περίοδο βραδείας ανάπτυξης που θα δοκιμάσει την ποιότητα των θεσμών μας

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X