Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ακόμα «σπάει» τα ρεκόρ το Gangnam Style και ο PSY
O Κορεάτης PSY είναι ο τρίτος καλλιτέχνης στην ιστορία τού YouTube που τα βίντεο στο κανάλι του φτάνουν τα 3 δισεκατομμύρια views, ακολουθώντας τη Rihanna και τον Justin Bieber που πρώτοι έφτασαν αυτό το σημείο αναφοράς. Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία τού Gangnam Style αποτυπώνεται πλέον και στις θεάσεις του καναλιού του PSY στο YouTube, οι οποίες ξεπέρασαν τα 3 δισ. αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με το Billboard. Το νεότερο τραγούδι τού PSY, με τίτλο Gentleman, έγινε το βίντεο με τα περισσότερα views σε 24 ώρες, αφού έφτασε τα 38,4 εκατομμύρια την πρώτη μέρα που ανέβηκε online. To Gangnam Style έχει φτάσει ήδη το 1,7 δισ. views και είναι ήδη το δημοφιλέστερο όλων των εποχών, ενώ αναμένεται να γίνει το πρώτο τραγούδι στην ιστορία του YouTube που θα φτάσει τα 2 δισεκατομμύρια views. ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Ακόμα «σπάει» τα ρεκόρ το Gangnam Style και ο PSY

O Κορεάτης PSY είναι ο τρίτος καλλιτέχνης στην ιστορία τού YouTube που τα βίντεο στο κανάλι του φτάνουν τα 3 δισεκατομμύρια views, ακολουθώντας τη Rihanna και τον Justin Bieber που πρώτοι έφτασαν αυτό το σημείο αναφοράς.

Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία τού Gangnam Style αποτυπώνεται πλέον και στις θεάσεις του καναλιού του PSY στο YouTube, οι οποίες ξεπέρασαν τα 3 δισ. αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με το Billboard.

Το νεότερο τραγούδι τού PSY, με τίτλο Gentleman, έγινε το βίντεο με τα περισσότερα views σε 24 ώρες, αφού έφτασε τα 38,4 εκατομμύρια την πρώτη μέρα που ανέβηκε online.

To Gangnam Style έχει φτάσει ήδη το 1,7 δισ. views και είναι ήδη το δημοφιλέστερο όλων των εποχών, ενώ αναμένεται να γίνει το πρώτο τραγούδι στην ιστορία του YouTube που θα φτάσει τα 2 δισεκατομμύρια views.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X