Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών
Τριάντα μετανάστες μετέφεραν σε φορτηγό δυο υπήκοοι Βουλγαρίας που συνελήφθησαν σε συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, στο 2ο χιλιόμετρο Κήπων - Αλεξανδρούπολης της Εγνατίας Οδού.Ο Βούλγαρος οδηγός ηλικίας 49 χρόνων και ο 48χρονος συνοδηγός, αρχικά δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα ελέγχου των αστυνομικών, με συνέπεια να υπάρξει άμεση κινητοποίηση της συνοριακών φυλάκων. Το όχημα ακινητοποιήθηκε λίγα χιλιόμετρα μετά και από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι μετέφερα 30 μετανάστες υπηκόους Ιράκ.Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ οι δυο Βούλγαροι διακινητές θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών

Τριάντα μετανάστες μετέφεραν σε φορτηγό δυο υπήκοοι Βουλγαρίας που συνελήφθησαν σε συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, στο 2ο χιλιόμετρο Κήπων – Αλεξανδρούπολης της Εγνατίας Οδού.

Ο Βούλγαρος οδηγός ηλικίας 49 χρόνων και ο 48χρονος συνοδηγός, αρχικά δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα ελέγχου των αστυνομικών, με συνέπεια να υπάρξει άμεση κινητοποίηση της συνοριακών φυλάκων. Το όχημα ακινητοποιήθηκε λίγα χιλιόμετρα μετά και από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι μετέφερα 30 μετανάστες υπηκόους Ιράκ.

Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ οι δυο Βούλγαροι διακινητές θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X