Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην τελική ευθεία ο Explorer 11 για τα Windows 7
Η Microsoft ετοιμάζεται για να λανσάρει τον Internet Explorer 11 στα Windows 7, και στα πλαίσια αυτά εξέδωσε την έκδοση developer preview, η οποία φέρνει αρκετές βελτιώσεις.Ο σημαντικότερες βελτιώσεις αφορούν βεβαίως στις αυξημένες επιδόσεις του νέου browser και τους χρόνους φορτώματος.Από τη Microsoft, σημειώνουν πως οι βελτιώσεις που έχουν κάνει στη μηχανή JavaScript του ΙΕ 11 είναι πολύ αποτελεσματικές και υποστηρίζουν πως είναι αισθητά ταχύτερη από τις αντίστοιχες των Chrome, Firefox και Opera.Επίσης, υπάρχει υποστήριξη για τα πρότυπα WebGL και HTML5 video υποστηρίζοντας τις πιο φρέσκιες τεχνικές αναπαραγωγής που εφαρμόζονται.Όσον αφορά στους developers, αφού σε αυτούς απευθύνεται η έκδοση έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν ανανεωμένα εργαλεία για ανάπτυξη web sites και εφαρμογών.Πηγή:e-pcmag.gr

Στην τελική ευθεία ο Explorer 11 για τα Windows 7

Η Microsoft ετοιμάζεται για να λανσάρει τον Internet Explorer 11 στα Windows 7, και στα πλαίσια αυτά εξέδωσε την έκδοση developer preview, η οποία φέρνει αρκετές βελτιώσεις.

Ο σημαντικότερες βελτιώσεις αφορούν βεβαίως στις αυξημένες επιδόσεις του νέου browser και τους χρόνους φορτώματος.

Από τη Microsoft, σημειώνουν πως οι βελτιώσεις που έχουν κάνει στη μηχανή JavaScript του ΙΕ 11 είναι πολύ αποτελεσματικές και υποστηρίζουν πως είναι αισθητά ταχύτερη από τις αντίστοιχες των Chrome, Firefox και Opera.

Επίσης, υπάρχει υποστήριξη για τα πρότυπα WebGL και HTML5 video υποστηρίζοντας τις πιο φρέσκιες τεχνικές αναπαραγωγής που εφαρμόζονται.

Όσον αφορά στους developers, αφού σε αυτούς απευθύνεται η έκδοση έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν ανανεωμένα εργαλεία για ανάπτυξη web sites και εφαρμογών.

Πηγή:e-pcmag.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X