Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / H επιστροφή της Τζούλιας στη Μύκονο!
Το νιόπαντρο ζευγάρι Τζούλια Αλεξανδράτου και Κριστιάν Καρποζήλος εντυπωσίασε στη Μύκονo. Τι και αν έχει περάσει βέρα στο δεξί , η Τζούλια Αλεξανδράτου εδώ και τρεις μήνες, φαίνεται πιο λαμπερή, αδυνατισμένη και ανανεωμένη αυτή τη φορά!!!! Το mykonoslivetv τσάκωσε το ερωτευμένο ζευγάρι να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο κοσμοπολίτικο νησί, τη Μύκονο. Συγκεκριμένα , προτίμησαν να αφεθούν , πιασμένοι χεράκι- χεράκι στα σοκάκια του νησιού και όχι όπως πέρυσι που δεν άφησαν πάρτι για πάρτι εκεί. Γενικά απείχαν από κάθε είδους κοσμική εκδήλωση του νησιού και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας !!!!! Όντως ο γάμος της πάει γάντι, αφού άφησε κάθε ατασθαλία του παρελθόντος και προσηλώθηκε για τα καλά στο ρόλο της συζύγου! Τώρα το μόνο που μας μένει είναι να τη δούμε και στο ρόλο της μητέρας!

H επιστροφή της Τζούλιας στη Μύκονο!

Το νιόπαντρο ζευγάρι Τζούλια Αλεξανδράτου και Κριστιάν Καρποζήλος εντυπωσίασε στη Μύκονo. Τι και αν έχει περάσει βέρα στο δεξί , η Τζούλια Αλεξανδράτου εδώ και τρεις μήνες, φαίνεται πιο λαμπερή, αδυνατισμένη και ανανεωμένη αυτή τη φορά!!!!

Το mykonoslivetv τσάκωσε το ερωτευμένο ζευγάρι να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο κοσμοπολίτικο νησί, τη Μύκονο. Συγκεκριμένα , προτίμησαν να αφεθούν , πιασμένοι χεράκι- χεράκι στα σοκάκια του νησιού και όχι όπως πέρυσι που δεν άφησαν πάρτι για πάρτι εκεί.

Γενικά απείχαν από κάθε είδους κοσμική εκδήλωση του νησιού και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας !!!!! Όντως ο γάμος της πάει γάντι, αφού άφησε κάθε ατασθαλία του παρελθόντος και προσηλώθηκε για τα καλά στο ρόλο της συζύγου! Τώρα το μόνο που μας μένει είναι να τη δούμε και στο ρόλο της μητέρας!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X