Αρχική / Σεξ / Tα 8 σεξουαλικά όνειρα και η ερμηνεία τους
Tα 8 σεξουαλικά όνειρα και η ερμηνεία τους  thumbnail

Tα 8 σεξουαλικά όνειρα και η ερμηνεία τους

Όλοι λίγο πολύ έχουμε δει ένα τέτοιου είδος όνειρο και έχουμε αναστατωθεί .Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι για αυτά ( εκτός αν είδες το πρώην αφεντικό σου μέσα –ίου). Εμείς μαζέψαμε τα 8 πιο συχνά σεξουαλικής φύσεως όνειρα και σου τα εξηγούμε.


1.       Ο μυστηριώδης άντρας


Όχι αυτός ο υπέροχος ονειρικός άντρας δεν είναι η αδελφή ψυχή σου. Αντιθέτως , οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι το όνειρο ορίζει ότι πρέπει να αναπτύξεις κάποια πιο «αρενωπά» χαρακτηριστικά στη ζωή σου . Π.χ. να γίνεις πιο αποφασιστική, πιο ανεξάρτητη κτλ.


2.       Ο μεγάλος οργασμός


Αν και αυτό το όνειρο είναι κάτι που ικανοποιεί όλους ανεξαιρέτως που το βλέπουν, οι ειδικοί έχουν άλλη εξήγηση. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους ο οργασμός σηματοδοτεί τη κλιμάκωση άρα και το τέλος μιας κατάστασης που σε απασχολεί. Εκτός και αν έχει πολύ καιρό να κάνεις σεξ, οπότε μάλλον το όνειρο είναι αρκετά ξεκάθαρο στο μήνυμά του.


3.       Η παράνομη σχέση


Όταν δεις στον ύπνο σου ότι απατάς το αγόρι σου με κάποιον άλλον, τότε λένε οι ειδικοί, ότι πρέπει να κοιτάξεις τη σχέση σου γιατί  έχεις βάλει σαν προτεραιότητα άλλα πράγματα και έχεις παραμελίσει το σύντροφό σου.


4.       Οι στενές επαφές με το ίδιο φύλο


Αν αυτό το όνειρο σε μπερδέψει και σε ανησυχήσει για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις, οι ειδικοί και πάλι έχουν την απάντηση και για αυτό το όνειρο.  Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς, το όνειρο απλά δείχνει ότι τα πας πολύ καλά με τον εαυτό σου, τον αγαπάς και σε αποδέχεσαι όπως είσαι.


5.       Η επιστροφή του πρώην


Αν δεις στον ύπνο σου ότι κάνεις σεξ με τον πρώην σου, τότε ίσως να ρίξεις μια ματιά στη τωρινή σου σχέση γιατί μάλλον σε κάτι υστερεί . Μπορεί να χρειαστεί να ξαναθυμηθείτε τα παλία ή να βρείτε τρόπους να σπάσετε τη ρουτίνα σας.


 6.       Ο καλός συνάδελφος


Το σεξ με συνάδελφο μπορεί να επιφέρει αμηχανία αλλά στην ουσία αυτό που θέλει να σας πει το όνειρο δεν είναι να αρχίσεις να βλέπεις το συνάδελφο με άλλο μάτι αλλά να ζητήσεις τη βοήθειά του για ένα project ή να «αντιγράψεις» κάποια καλά στοιχεία που μπορούν να σε πάνε μπροστά στη δουλειά.


7.       Το σεξ με το αφεντικό


Οκ, αυτό ίσως να πολύ περίεργο σαν όνειρο ως και αηδιαστικό για ορισμένους αλλά , οι ψυχολόγοι επιμένουν ότι δεν έχει σχέση το άτομο  όσο η θέση την οποία αντιπροσοπεύει.  Στη περίπτωση σου, αυτό ίσως και να σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη σε κάτι στη ζωή σου και να γίνεις εσύ το «αφεντικό»


 8.       Το όργιο


Το απόλυτο όνειρο του σεξ, σημαίνει απλά δυο πράγματα : α) είσαι πολύ συντηριτικός σε ότι αφορά το σεξ και πρέπει να χαλαρώσεις λίγο  και β) νιώθεις ότι σπαταλάς την ενέργεια σου παντού, ενώ πρέπει να βάλεις κάποιες προτεραιότητες και να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένα πράγματα. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X