Αρχική / Ψυχολογία / Πώς μπορεί να με βοηθήσει ο νόμος Κατσέλη;
Πώς μπορεί να με βοηθήσει ο νόμος Κατσέλη; thumbnail

Πώς μπορεί να με βοηθήσει ο νόμος Κατσέλη;

Αναγνώστρια μας ρώτησε: Η μητέρα μου ειναι άνεργη τους τελευταίους 7 μήνες και οι μόνοι πώροι που δεχόμαστε κάθε μήνα ειναι το ποσο των 396 ευρω απο το ταμειο ανεργιας.ακομη να σας εναμερωσω οτι ειμαστε μονογονεικη οικογενεια.η μητέρα μου οφειλει σε τραπεζα 2 δανεια,ενα στεγαστικο κ ενα καταναλωτικο,απο τα οποια το στεγαστικο εχει υποστεί ρυθμιση τον οκτωμβριο του 2012 και μονο αυο ανερχεται στο ποσο των 200 ευρω το μηνα αποφασισαμε να ζητησουμε την βοηθεια σας για πιθανες λυσεις γιατι εχουμε ενημερωθει ελαχιστα για το νόμο Κατσέλη αλλά ελπίζουμε ότι εσείς μπορεί να γνωρίζετε και πολλά παραπάνω. Περιμένουμε την απάντηση σας! Σας ευχαριστούμε!


Στο ερώτημά σας απάντησε η κυρία Παναγιώτα Καλαποθαράκου του συλλόγου ΕΚΠΟΙΖΩ 


Καταρχάς πρέπει να έχετε αναλυτικά το υπόλοιπο του στεγαστικού δανείου και το υπόλοιπο του καταναλωτικού δανείου. Έχετε δυο επιλογές. Η πρώτη είναι να αξιοποιήσετε το νόνο 41/61 του 2013 το οποίο είναι πρόγραμμα διευκόλυνσης για οφειλέτες και εφόσον είστε άνεργη και πληρείτε της προυποθέσεις, το συγκεκριμένο θα παγώσει τις οφειλές για 6 μήνες και για τα επόμενα 3 χρόνια θα έχετε επιβάρυνση επιτοκίου της τάξης του 1,5%. Όσο αφορά το νόμο Κατσέλη θα πρέπει να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες  γιατί ο νόμος Κατσέλη αν πχ κάποιος έχει δυο σπίτια ο νόμος Κατσέλη θα κρατήσει το ένα και θα ρευστοποιήσει την υπόλοιπη περιουσία.  όπως και να έχει για να ενημερωθείτε κατάλληλα θα μπορέιτε να επικοινωνήσετε με το ΕΚΠΟΙΖΩ στο τηλ. 210-330444  ή στο  info@ekpizo.gr  φυσικά μπορείτε να επισκευτείτε και το site http://www.ekpizo.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X