Αρχική / Σεξ: Όταν δε μιλάς πολύ είναι καλύτερο
Σεξ: Όταν δε μιλάς πολύ είναι καλύτερο thumbnail

Σεξ: Όταν δε μιλάς πολύ είναι καλύτερο

ΑΜΗΧΑΝΙΑ


Μη  ξενερώνετε τον άλλο  με αυτονόητες φράσεις  κλισέ:  Ανόητα ανέκδοτα, δήθεν χιούμορ, ποδοσφαιρικές προτιμήσεις,  ανέκδοτα για ξανθές. Για το πόσο καλά περάσατε  στη Μύκονο,  στο Παρίσι κλπ. επειδή  είναι απίθανο να βρείτε κάποιον  που να μην έχει  πάει. Άρα δε θα τον/την  εντυπωσιάσετε.


Ο W.Allen  λέει  ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ  ΜΕΛΟΣ  ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ  ΕΙΧΑΝ  ΤΟΝ ΙΔΙΟ  ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ……


Γράφει ο Χειρούργος, Ουρολόγος- Ανδρολόγος και Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης


Ο  ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΣ


Να θυμάστε ότι κανείς δε θέλει να σας ξέρει  σε βάθος.  Κάποιος  έφυγε  από το σπίτι  του     για να γνωρίσει  κάτι διαφορετικό  από τους γονείς  που ήξερε καλά  και  δεν ήθελε βέβαια να  τους παντρευτεί όχι ότι δεν ισχύει  στις ανασφαλείς  ελληνικές  οικογένειες. Αλλά  το υγιές  είναι να θέλει  κάτι άλλο από αυτό..


ΣΙΩΠΗ 


Παρά  τις συμβουλές των  μεγάλων  των  δασκάλων  και των φίλων. Και των πολιτικών (  να μιλάτε  και να εκφράζεστε)  να ΘΥΜΑΣΤΕ πως  η  σιωπή  είναι χρυσός τις περισσότερες  φορές στις  νέες γνωριμίες γιατί  όσο ΛΙΓΟΤΕΡΟ σας ξέρουν τόσο  περισσότερο  θα σας θέλουν.


ΑΦΑΣΙΑ


Να μη ξεχνάτε  πως  όταν όλοι μιλάνε  για το σεξ  το κάνουν γιατί συνήθως  το φοβούνται     Υπάρχει μια  φράση  του  Φουκώ  που τα λέει πολύ καλά. ΠΩΣ  ΟΣΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ  Η ΣΙΩΠΗ  ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΣΕΞ   ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ  ΦΟΒΙΕΣ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ   ΑΛΛΟ  ΤΟΣΟ  Η  ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ   ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ  ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ  ΓΥΡΩ ΤΟΥ  ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ   ΣΤΗΝ  ΑΠΟΧΗ.


Σε απλά ελληνικά καλύτερα να κάνεις παρά να μιλάς. Καλύτερα να υπονοήσετε ότι ΕΙΣΤΕ   καλοί στο κρεβάτι παρά να το δηλώσετε. το σεξ. Δεν είναι  συμβολική  έκφραση. Δε γίνεται  με τα λόγια  αλλά με το σώμα και λίγο  με το νου. Η υπερβολική  ερμηνεία του το κάνει αφόρητα βαρετό. 


ΕΞΟΥΣΙΑ


Όλα έχουν να κάνουν με το σεξ  εκτός από το σεξ  που έχει να κάνει με την εξουσία  


Αυτή  είναι  ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ  ΚΛΕΙΔΙ  Για τις σχέσεις. Γιατί  η γυναίκα  το κάνει  αφού αγαπηθεί από τον άνδρα ενώ ο άνδρας ξέρει ότι πρέπει να αγαπήσει τη γυναίκα  για να κάνει καλό σεξ.


ΑΓΑΠΗ


Δε σημαίνει εξουσία. Όπως η εξουσία των γονιών  πάνω στα παιδιά τους που  περνά μέσα  από  την φοβερή αγάπη  που  υπενθυμίζουν  συνέχεια  σε αυτά.


Και να θυμάστε επίσης πως η εξουσία  υπονοείται δε φωνάζει. Σκυλί  που γαυγίζει…


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X