Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Συμβουλές για να αντιμετωπίζετε τη βαρεμάρα στο σεξ
Συμβουλές για να αντιμετωπίζετε τη βαρεμάρα στο σεξ thumbnail

Συμβουλές για να αντιμετωπίζετε τη βαρεμάρα στο σεξ

Να θυμάστε τον νόμο της αντιζηλίας. Όταν κάποιος τρίτος είναι στον ορίζοντα το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει θα λυσσάξει  για να μας κατακτήσει. Κανείς δε θέλει κάτι που δε το θέλει κανείς  όλοι  ΠΟΘΟΥΜΕ αυτό  που κάποιοι άλλοι  το έχουν  η το θέλουν  η το περιγράφουν  πως το θέλουν. Αν δεν υπάρχει τρίτος  υπονοείστε τον  η  καλύτερα  να  τον αναφέρουν άλλοι  για σας. Ο ΝΟΜΟΣ  ΤΗΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ  Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΜΕΝΗΣ  ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ…..


Γράφει ο Χειρούργος, Ουρολόγος- Ανδρολόγος και Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης


ΒΑΡΕΜΑΡΑ


Αν βαριέστε μη το δείχνετε γιατί είναι καλύτερα να αποτύχετε σεξουαλικά παρά να εισπράξουν  οι  εραστές σας  την πλήρη απουσία  λατρείας  και υποταγής  στη γοητεία τους στην ευφυΐα τους.  Στη μοναδικότητα τους  …..θα το πληρώσετε  ακριβά. Καλύτερα  να προσποιηθείτε πονοκέφαλο, λουμπάγκο να πάτε στα επείγοντα  του Ευαγγελισμού   με κολικό νεφρού παρά να δείξετε τη απέχθεια και ΒΑΡΕΜΑΡΑ στο ΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.


Μοναξιά. Μη τα κάνετε όλα μαζί γιατί στο τέλος θα πάθετε απέχθεια.  Από συγχρωτισμό εννοώ…  Αποφεύγετε να τρώτε μαζί να κοιμάστε μαζί, να συζητάτε μαζί. Δεν είστε μόνοι στον Παράδεισο.


Ακόμα και ο θεός έδιωξε  ΤΟΝ ΑΔΑΜ   από τον παράδεισο όταν κατάλαβε πως έβλεπε την   ΕΥΑ  σαν  μαμά του  και  όχι  ερωμένη Του..


 Η  ΤΙΜΩΡΙΑ


Αφού δεν έπαιρνε από λόγια  του έστειλε και καρότο  και μαστίγιο. Δηλαδή και μήλο αλλά και φίδι…. Αν  νομίζετε  πως  η  αποχή  από το σεξ  θα περάσει  ατιμώρητη, κούνια που σας κούναγε. Η γυναίκα  που δεν εισπράττει  την  υποταγή στα κάλλη της  μέσω της ανδρικής ορατής ανόρθωσης θα σας τιμωρήσει. Χειρότερα και τον ΘΕΟ.


 ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 


 Επειδή  κάποια περιοδικά  γράφουν για στάσεις στο σεξ και σημεία G και οδηγίες για ναυτιλόμενους. Ρωτήστε τους δημοσιογράφους τους ίδιους  πως το κάνουν όταν δε γράφουν αυτά που αντιγράφουν. Με απλά λόγια  κανείς καλύτερα από σας δε ξέρει  το σώμα σας  και το σώμα της κανείς δεν ξέρει τις φαντασιώσεις σας εκτός και αν είναι μάγος   Ψεύτης Και ΘΕΟΣ Μαζί.


Οπου δε ακούτε  πολλα κεράσια κλασσικά, μικρό  καλάθι…


Καί να ΘΥΜΑΣΤΕ  πως  το σημείο  G  το  περιέγραψε  ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ  ΑΡΑ ο πλεον ακατάλληλος  για  τον ΟΡΓΑΣΜΟ  της ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Ο  ΝΙΤΣΕ  το 'χε πει  επίσης πολύ καλύτερα:  ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ  ΣΑΝ ΕΡΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ  ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ…


Η ΑΛΙΕΝΤΕ  είπε ίσως  την πιο σωστή  περιγραφή  του G  (πως οποίος ψάχνει το σημείο αυτό μακριά από τα αυτιά της ΓΥΝΑΙΚΑΣ.  Έχει μαύρα μεσάνυκτα…)


Κατι  θα ξέρει  περισσοτερο μια γυναίκα από ένα ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ  για τον ΟΡΓΑΣΜΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ.


 


 


 


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X