Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Νέο τρομοκρατικό χτύπημα το Σεπτέμβρη;
Νέο τρομοκρατικό χτύπημα το Σεπτέμβρη; thumbnail

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα το Σεπτέμβρη;

Σε επιφυλακή βρίσκεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της ΕΛΑΣ, αναμένοντας ένα νέο αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στον Σεπτέμβριο. Αξιοποιώντας πληροφορίες, η αντιτρομοκρατική έχει αυξήσει την φρούρηση σε 1.000 πολιτικούς και αστυνομικούς στόχους.


ΟΙ Σεπτέμβρης ήταν ανέκαθεν μήνας αύξησης της τρομοκρατικής δράσης, ωστόσο αυτή τη φορά συμπίπτει με την επάνοδο της τρόικας και τη γενικότερη κοινωνική αναταραχή λόγω των μέτρων.


Αξιόπιστες πληροφορίες που προέρχονται τόσο από τις μυστικές υπηρεσίες, όσο και από υποκλοπή συνομιλιών συγκεκριμένων ατόμων, κάνουν λόγο για αναβαθμισμένο τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο θα αφορά πρόσωπα ή και εγκαταστάσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα να γίνει συνδυαστικό χτύπημα.


Η αντιτρομοκρατική αναφέρει ότι ήδη παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα στους κόλπους των τρομοκρατικών οργανώσεων και στο γεγονός αυτό συνέβαλαν και οι ληστείες σε Βελεστίνο και Μέθανα.
Πηγή: www.iefimerida.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X