Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Προβλέψεις για τους μικρούς μας φίλους!
Προβλέψεις για τους μικρούς μας φίλους! thumbnail

Προβλέψεις για τους μικρούς μας φίλους!

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες… 


 


ΚΡΙΟΣ


 


102112205


Μμμ, περνώ και μόνο μου καλά!


Το παρορμητικό Κριαράκι σας ανυπομονεί να βρεθεί στο χώρο του παιδικού σταθμού ή του νηπιαγωγείου. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία για αυτό, καθώς είναι τόσο ανεξάρτητο που οι στιγμές που θα του λείψει το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι ελάχιστες. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Άρη στο Λιοντάρι, σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία του με τα άλλα παιδάκια.


 


 


ΤΑΥΡΟΣ


102112194


Μισώ τις αλλαγές σου λέω!


Το σταθερό Ταυράκι σας, δεν αγαπά καθόλου τις αλλαγές και νοιώθει αρκετή ανασφάλεια όταν αλλάζει περιβάλλον. Για να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον, πρέπει πρώτα να αντιληφθεί την χρησιμότητα του παιδικού σταθμού/ νηπιαγωγείου, να του εμφυσήσετε την επιθυμία για νέα ερεθίσματα και να είστε υπομονετικοί με το κουραστικό πείσμα του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Ζυγό, προσέξτε τη διατροφή του για να μην κάνει ατασθαλίες.


 


  


 ΔΙΔΥΜΟΙ


 


102112195


Το πιο κοινωνικό παιδάκι του νηπιαγωγείου


Η κοινωνικότητα του μικρούλη Διδύμου είναι εντυπωσιακή και ο ενθουσιασμός για κάθε τι καινούργιο θα σας εκπλήσσει διαρκώς. Στον παιδικό σταθμό/ νηπιαγωγείο θα είναι από τα πιο ομιλητικά και κοινωνικά παιδάκια. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ερμή στην Παρθένο, τα νέα του ενδιαφέροντα με τα κατάλληλα ερεθίσματα, θα του δώσουν την ευκαιρία να αξιοποιήσει το δημιουργικό μυαλουδάκι του με τον καλύτερο τρόπο.


  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


 


102112196


Δεν θέλω να πάω σχολείο


Το γλυκό Καρκινάκι σας είναι ένα ήσυχο και ευαίσθητο παιδάκι που επηρεάζεται πολύ εύκολα από το περιβάλλον του και κυρίως από τη μαμά του. Είναι λοιπόν πολύ φυσικό να νοιώθει θλίψη όταν έρθει η ώρα να αφήσει το αγαπημένο του σπίτι για κάτι άγνωστο. Με τον Ήλιο στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα, μια καλή ιδέα θα ήταν να του γνωρίσετε ένα παιδάκι του ιδίου φύλου, με το οποίο θα μπορεί να κάνει παρέα μέχρι να γνωρίσει και του υπόλοιπους συμμαθητές του.


 


 ΛΕΩΝ


 


102112197


Σεβασμός στους συμμαθητές


Το δημιουργικό Λιονταράκι σας αγαπά πολύ τις σωματικές δραστηριότητες, καθώς αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία να εκείνο για να διεκδικήσει τη θέση του αρχηγού. Με τον Άρη στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, αν δεν καταφέρει να έχει την προσοχή των άλλων μπορεί να γίνει ανήσυχο και γκρινιάρικο, ακόμα και υπερβολικό στις εκδηλώσεις του. Προσπαθήστε να το μάθετε να ακούει τους συμμαθητές του και να σέβεται τις απόψεις τους.


 


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


 


102112198


Ανασφάλεια και στρες!


Έξυπνο, αλλά αρκετά ανασφαλές και με μπόλικη δόση στρες μέχρι να προσαρμοστεί στο καινούργιο του περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ερμή στην Παρθένο, η σωστή διατροφή, ο αρκετός ύπνος και η φυσική άσκηση αποτελούν επιβοηθητικούς τρόπους για να διαχειριστεί το άγχος του. Το πιο σπουδαίο όμως, είναι να προγραμματίσετε έστω και λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του, να συζητήσετε και να καθησυχάσετε όλους τους φόβους του.


 


 


ΖΥΓΟΣ


 


102112199


Το πρόγραμμα είναι το παν


Πολύ σημαντικό για τον μικρό σας θησαυρό, είναι να του φέρεστε με δικαιοσύνη και συνέπεια. Ό,τι λέτε πρέπει να είναι όχι μόνο ειλικρινές, αλλά και ακριβές. Τώρα που τελείωσαν οι διακοπές και αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του – παιδικός σταθμός/ νηπιαγωγείο, χρειάζεται ένα σταθερό πρόγραμμα που θα το βοηθήσει να νοιώσει ασφάλεια. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, διαβάστε του ένα παραμύθι πριν πάει για ύπνο – θα το ησυχάσει και θα το ευχαριστήσει πολύ.


 


 


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


 


102112200


Σεβαστείτε τα μυστικά του!


Ο μικρός σας Σκορπιός αγχώνεται πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να κλείνετε στον εαυτό του. Είναι συναισθηματικό και ευαίσθητο και άσχετα αν δεν το δείχνει, αν το μαλώσετε στεναχωριέται πολύ και σπάνια το ξεχνάει. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Λέοντα, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κτητικό με τους ανθρώπους που αγαπάει και ίσως εκδηλώσει ζήλεια για το αδερφάκι του ή κάποιο κοντινό του φίλο. Μάθετέ το να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, αλλά σεβαστείτε να μυστικά του.


 


 


ΤΟΞΟΤΗΣ


 


102112201


Διακοπές τέλος


Το αγγελούδι σας βρίσκεται σε συνεχή κίνηση από το πρωί που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ που θα πάει για ύπνο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους σας για να το κάνετε να υιοθετήσει αδιαμαρτύρητα ένα νέο τρόπο ζωής. Ο παιδικός σταθμός/ νηπιαγωγείο απαιτούν νέες συνήθειες. Τέλος η πρωινή ανεμελιά και συγκεκριμένο ωράριο βραδινού ύπνου, και αυτό σίγουρα δεν είναι μέσα στα σχέδιά του. Βοηθήστε το να δει το σχολείο σαν ένα μεγάλο περιπετειώδες ταξίδι.


 


 


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


 


102112202


Κανόνες: παιχνιδάκι για μένα


Το σοφό μικρό σας, χρειάζεται ένα οριοθετημένο περιβάλλον για να νοιώθει ασφάλεια και για αυτό του είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί στους νέους κανόνες που ορίζει το σχολείο. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στην Παρθένο, θα υπακούει εύκολα στην τήρηση των καθημερινών συνηθειών και θα είναι έτοιμο στην ώρα του. Επιβραβεύστε την τάση που έχει να είναι όλα στην εντέλεια, αλλά εκπαιδεύστε το να είναι λίγο πιο ανέμελο.


 


 


 


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


 


102112203


Τσουχτερά λογάκια


Τα λόγια του μπορεί να σοκάρουν, αλλά δύσκολα μπορεί κανείς να αντικρούσει την επιχειρηματολογία του πανέξυπνου μικρού σας. Ενώ του αρέσει να μαθαίνει πράγματα, η δυσκολία που θα αντιμετωπίσει τώρα που θα ξεκινήσει το σχολείο είναι όταν πρέπει να υπακούσει πιστά σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με τον Άρη στον Λέοντα αυτή την εβδομάδα, για να έχετε καλές σχέσεις μαζί του το κλειδί είναι να κάνετε συμφωνίες για το τι κερδίζει όταν θα ακολουθεί το πρόγραμμά του.


 


 


 


 


ΙΧΘΥΕΣ


 


102112204


Ζωγραφική και αγκαλίτσες!


Το δημιουργικό Ψαράκι σας έχει ταλέντο να παίζει ρόλους από παραμύθια και να ταυτίζεται με του ήρωες του. Λατρεύει τα χρώματα και η μεγάλη του χαρά στον παιδικό σταθμό/ νηπιαγωγείο είναι όταν ζωγραφίζει. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Ζυγό, έχει ανάγκη να σας νοιώθει δίπλα του, να του αφιερώνετε αρκετό χρόνο και να του θυμίζετε σε κάθε ευκαιρία πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή σας.


 


 

Πηγή: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X