Αρχική / Σχέσεις / Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα του ο τρόπος που σε αγκαλιάζει;
Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα του ο τρόπος που σε αγκαλιάζει;  thumbnail

Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα του ο τρόπος που σε αγκαλιάζει;

 


Μπορεί να βγαίνετε για λίγο καιρό ή ακόμα και να έχετε κλείσει χρόνια, ξέρεις όμως τι αποκαλύπτει ο τρόπος που σε αγκαλιάζει;


1.       Σε  τραβάει προς το στήθος του


Μπορεί να σου παρουσιάζεται σαν ένας σκληρός τύπος αλλά στη πραγματικότητα είναι πολύ ευαίσθητος . Κρατόντας σε κατά αυτόν τον τρόπο, σου δείχνει ότι μπορεί να σε προστατέψει.


2.       Σε αγκαλίαζει σε στάση «κουταλάκι»


Και ενώ αυτή η αγγαλιά είναι αμιγώς σεξουαλική καθώς μπορεί και σε αγγαλιάζει από πίσω, έχοντας έτσι πλήρη επαφή με το σώμα σου, αυτή η αγκαλιά αποκαλύπτει κάτι για το χαρακτήρα του. Με τη συγκεκριμένη, σου δείχνει ότι δεν είναι πολύ καλός στο να εκφράζει τα συναισθήματά του με λόγια. Να περιμένεις πιο πολλές πράξεις, παρά λέξεις.


 3.       Βάζει το κεφάλι του στα πόδια σου


Αυτή η κίνηση αποκαλύπτει έναν άντρα ο οποίος εξαρτάται από τη κοπέλα του για να νιώσει καλά για τον εαυτό του. Αν εσένα σου αρέσει να προσέχεις και να περιποιήσε έναν τέτοιο άντρα, τότε συγχαρητήρια.  Επίσης, αυτή η κίνηση δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ευαισθητός και δεν φοβάται να σου πει τι σκέφτεται


 4.       Βάζει το χέρι του γύρω από το ώμο σου


Εντάξει δεν είναι και η πιο ερωτική αγκαλιά αλλά πριν τον κατακρίνεις να σου πούμε ότι αναγνωρίζει την ανάγκη σου για αγκαλίες φιλιές κτλ.  Μπορεί να είναι απόμακρος αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη καθοδήγηση από σένα.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X