Αρχική / More / Celebrity news / Σήμερα το πρώτο δελτίο της Δημόσιας Τηλεόρασης
Σήμερα το πρώτο δελτίο της Δημόσιας Τηλεόρασης  thumbnail

Σήμερα το πρώτο δελτίο της Δημόσιας Τηλεόρασης


Έως το τέλος του έτους αναμένεται να είναι on air το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, όπως δήλωσε ο Παντελής Καψής.

«Οι προσλήψεις στο νέο φορέα θα γίνουν με διαδικασίες ΑΣΕΠ διότι θα είναι πολύ μεγαλύτερης διάρκειας, κάποιοι θα είναι αόριστου χρόνου, κάποιοι θα είναι με συμβάσεις. Ελπίζω μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε το πρώτο κανάλι της νέας τηλεόρασης», είπε ο αρμόδιος υφυπουργός.

Μιλώντας για το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ΔΤ που τελικά δεν μεταδόθηκε, ο κ. Καψής επισήμανε πως τα τεχνικά προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν είναι πολλά, προσθέτοντας πως το δελτίο θα μεταδοθεί σήμερα. Μάλιστα, ο υφυπουργός

«Όλες οι διαδικασίες γίνονται με τρόπο που να είναι διαφανείς και αντικειμενικές, αυτό επιβάλλει κάποια καθυστέρηση. Έπρεπε να ανακοινωθούν τα ονόματα, να γίνουν οι ενστάσεις, θα αρχίσουν να δημοσιεύονται οι προσλήψεις στο μεταβατικό φορέα. Δεν θα προσληφθεί ούτε ένας εκτός σειράς», τόνισε επίσης ο υφυπουργός.


   http://www.madata.gr/diafora/media/297334.html


 

 


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X