Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Η τελική λίστα με τους 439 που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση
Η τελική λίστα με τους 439 που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση thumbnail

Η τελική λίστα με τους 439 που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση

Η τελική λίστα με τα ονόματα όσων προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση δόθηκε στη δημοσιότητα. Η λίστα περιλαμβάνει 439 ονόματα και φέρει την υπογραφή του Ειδικού διαχειριστή Γκίκα Μάναλη και αφορά δίμηνες συμβάσεις.


Οπως αναφέρει το ΒΗΜΑ πρόκειται για εκείνους που "προκρίθηκαν" από την αρχική λίστα των 577 επιτυχόντων της προκήρυξης και όπως επισημαίνεται στην απόφαση, στην πορεία επαναπροσδιορίστηκαν οι ανάγκες σε προσωπικό, καθώς σε κάποιες ειδικότητες κρίθηκε αναγκαία η πρόσληψη περισσότερων και σε άλλες λιγότερων ατόμων σε σύγκριση με ότι αρχικά είχε προκηρυχθεί. Αυτό έγινε χωρίς "να παραβιάζεται η σειρά κατάταξης, χωρίς να μεταβάλλονται οι ειδικότητες ούτε ο συνολικός αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων προσωπικού (589) της Προκήρυξης με Α.Π. 01/2013", όπως επισημαίνεται.


Παράλληλα όμως στην απόφαση υπογραμμίζεται πως η υποβολή αίτησης διατηρείται και ισχύει για την πλήρωση θέσεων της Προκήρυξης με Α.Π. 02/2013. "Συνεπώς, οι αιτήσεις υποψηφίων που κατετάγησαν σε θέσεις επιλαχόντων ή/και απορρίφθηκαν λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων διορισμού ή/και ήταν άκυρες και δεν προσλαμβάνονται στο πλαίσιο της με Α.Π. 01/2013 προκήρυξης, θα ληφθούν υπόψη και θα καταταγούν στο πλαίσιο της Προκήρυξης με Α.Π. 02/2013", αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Διαβάστε τη λίστα με τα ονόματα όσων προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση
Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X