Αρχική / Σχέσεις / Είσαι σίγουρος ότι δεν σε απατά: Πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις…
Είσαι σίγουρος ότι δεν σε απατά: Πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις... thumbnail

Είσαι σίγουρος ότι δεν σε απατά: Πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις…

Οι συμβουλές που δημοσιεύει το menshealth μπορεί να βοηθήσουν έναν άνδρα να δει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Ίσως και πιο ώριμα… 


To υπερβολικά ενδιαφερόμενο αφεντικό


Να ανησυχείς όταν…  προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον ευχαριστεί εκτός από τη δουλειά της.
Οχι όταν… είναι απλώς ένα καλόκαρδος σύμβουλος. Τα κίνητρά του θα μπορούσαν να είναι άκρως επαγγελματικά κι αν εκείνη είναι χαρούμενη στη δουλειά, θα είναι χαρούμενη και στο σπίτι, λέει ο Jeffrey Bernstein, συγγραφέας του Why Can't You Read My Mind?.
Η τακτική σου: Η κουβέντα που θα της κάνεις, φρόντισε να έχει βάση το ενδιαφέρον σου για εκείνη και όχι τις δικές σου υποψίες. Αν κι αυτή έχει ράμματα για τη γούνα σου, θα αμυνθεί και δεν θα δει τα αρνητικά της επαγγελματικής σχέσης της μόνο και μόνο για να σε βγάλει λάθος. 


Ο πρώην που είναι ακόμα φίλος
Να ανησυχείς όταν…
  μιλούν συχνά και μυστικά. Η τακτική επικοινωνία φέρνει την αναζωπύρωση και η μυστικότητα είναι σίγουρα ύποπτη.
Οχι όταν… μιλάει μία φορά το χρόνο μαζί του για 15 λεπτά. 
Η τακτική σου: Χαλαρά και ήρεμα πες "με πειράζει όταν σε βλέπω να είστε ακόμη τόσο κοντά. Μπορείς να μου εξηγήσεις πόσο σοβαρή ήταν η σχέση σας;" προτείνει η Jackie Jaye Brandt, ψυχοθεραπεύτρια στο Universal City στην Καλιφόρνια. Δεν ακούγεσαι σαν κατακτητής, απλώς θέλεις να μάθεις. Οι δηλώσεις-τελεσίγραφο οδηγούν σε αγανάκτηση. Να είσαι έτοιμος να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις αν διαλέξει τον άλλον.


Ο πρώην για τον οποίο ακόμη στενοχωριέται
Να ανησυχείς όταν…
  σε συγκρίνει μαζί του. Αν  ήταν αυτός που τη σούταρε, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να τον έχει ακόμη απωθημένο.
Οχι όταν… είναι μικρή ανάμνηση μες στο μυαλό της και μόνο στο δικό σου κεφάλι έχει γίνει το Μεσανατολικό.
Η τακτική σου: Πες "απλώς θέλω να είμαι σίγουρος για εμάς". Αν κι εκείνη είναι σίγουρη για σένα, τότε αμέσως θα σου πει ότι είσαι ο άντρας της ζωής της. Σε περίπτωση που δεν πει τίποτα, εξήγησέ της ότι "δεν προσπαθώ να σου κάνω έλεγχο. Θέλω όμως να είμαι με κάποια που ξέρει τι θέλει". Αν ενδιαφέρεται για τη σχέση σας, θα προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα. Αν όχι, έξω από την πόρτα.


Ο επίδοξος μνηστήρας
Να ανησυχείς όταν…
  αγνοεί την όλη κατάσταση μόνο και μόνο για να μην έρθει σε σύγκρουση. Πράγμα πολύ κακό για τη σχέση σου, γιατί κάποια στιγμή το θέμα θα βγει στην επιφάνεια.
Οχι όταν… κάνει απλώς τη δουλειά της και δεν ασχολείται σε ποιον αρέσει ή όχι.
Η τακτική σου: Δώσε μερικές ευκαιρίες κι αν η κατάσταση συνεχιστεί, δείξ' της ότι αισθάνεσαι άβολα. Μπορεί κι εκείνη το ίδιο. Πρόσφερέ της τη βοήθειά σου. Αν σε αφήσει, γνώρισε τον τύπο κι έτσι όπως θα την έχεις αγκαλιά, συστήσου ως το αγόρι της. Αυτό είναι αρκετό. Αν όχι, πες "θα ήταν καλύτερα για όλους μας να μην την ξαναενοχλήσεις" συμβουλεύει η Levine. Μην επιχειρήσεις να το παίξεις σκληρός και μάγκας. Δεν χρειάζεται να ανοίξουν και μύτες.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X