Αρχική / Σχέσεις / Τι εννοεί ένας άντρας όταν λέει "δεν είναι έτοιμος για γάμο";
Τι εννοεί ένας άντρας όταν λέει "δεν είναι έτοιμος για γάμο"; thumbnail

Τι εννοεί ένας άντρας όταν λέει "δεν είναι έτοιμος για γάμο";

Οι άντρες είναι πολύ ευθύς όσο αφορά το θέμα «επικοινωνία».  Δεν λένε πράματα με διφορούμενο νόημα ούτε προσπαθούν να «παραπλανήσουν» κάποιον με τα λόγια τους. Οπότε όταν σας πει ότι δεν είναι «φαν» του γάμου, καλύτερα να τον πιστέψετε, γιατί το εννοεί. Απλά δεν θέλει να παντρευτεί .


Πολλές γυναίκες μένουν σε μια σχέση για πολύ καιρό, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα ανακαλύψει πόσο ξεχωριστό άτομο είναι και θα θελήσουν να παντρευτούν.  Η αλήθεια όμως είναι ότι οι άντρες ξέρουν από την αρχή της σχέσης αν αυτή η γυναίκα είναι η «μια» και μοναδική. Ρωτήστε κάθε παντρεμένο να σας πει.


Αυτή είναι μια πραγματικότητα που πολλές γυναίκες αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν γιατί ελπίζουν ότι αυτός ο άντρας θα αλλάξει. Επίσης, κάτι άλλο που πρέπει να έχουμε υπόψιν μας όταν μας λέει ότι δεν θέλει γάμο, είναι το γεγονός ότι δεν εννοεί οτι δεν θέλει γάμο γενικά, αλλά στην ουσία, δεν θέλει  να παντρευτεί εσένα.


Πόσα ζευγάρια δεν έχετε ακούσει που ενώ ήταν ορκισμένος ο άντρας κατά του γάμου και με το που χώρισε από τη μακροχρόνια σχέση που είχε, κατέληξε παντρεμένος και μάλιστα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα από όσο είχε τη μακροχρόνια σχέση ;


Tην επόμενη φορά που θα ακούσεις τη σχέση σου να σου λέει ότι « δεν παντρεύεται, ή δε θέλει γάμο» , αποδέξου την ειλικρίνεια του, μην μπεις στην άρνηση ότι δεν έχει καταλάβει τον καταπληκτικό σου χαρακτήρα και για αυτό δεν θέλει γάμο.  Ευχήσου του καλή τύχη και ευχαρίστησε τον για το χρόνο που σου έσωσε, γιατί  για κάποιον  εκεί έξω είσαι « η μια και μοναδική»

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X