Αρχική / More / TV Boro / [ΒΙΝΤΕΟ] Ολόκληρη η ζωή μέσα σε πέντε λεπτά: Το τρομακτικά όμορφο βίντεο για το πέρασμα του χρόνου.

[ΒΙΝΤΕΟ] Ολόκληρη η ζωή μέσα σε πέντε λεπτά: Το τρομακτικά όμορφο βίντεο για το πέρασμα του χρόνου.

Ο τρόπος που γερνά ένας άνθρωπος έχει εμπνεύσει πολλούς καλλιτέχνες κατά καιρούς, οι οποίοι με μια γρήγορη συρραφή διαδοχικών εικόνων αποτυπώνουν το έντονο πέρασμα του χρόνου.


Στο συγκεκριμένο βίντεο πάντως με τίτλο Danielle από τον Anthony Cerniello συμαβαίνει κάτι τελείως απρόσμενο. Όπως λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης κάτι συμβαίνει αλλά δε μπορείς να το δεις, μόνο να το νιώσεις.


Πρόκειται για μια πολύ επεξεργασμένη δουλειά, κατά την οποία ο δημιουργός μαζί με τον φωτογράφου Keith Sirchio, φωτογράφισαν το μικρότερο μέλος από μια οικογενειακή επανασύνδεση και διάφορους άλλους συγγενείς σε διάφορα στάδια της ηλικίας τους που είχαν την ίδια δομή προσώπου.


Το εντυπωσιακό είναι πως οι αλλαγές δεν γίνονται αντιληπτές αλλά παρ' όλα αυτά, από τη μια στιγμή στην άλλη κάτι αλλάζει και είναι τρομακτικά όμορφο.
Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X