Αρχική / Μεγάλος καβγάς της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Έξαλλη φώναζε "ΟΧΙ"
Μεγάλος καβγάς της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Έξαλλη φώναζε "ΟΧΙ" thumbnail

Μεγάλος καβγάς της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Έξαλλη φώναζε "ΟΧΙ"

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Bουλή για το νέο δικηγορικό κώδικα. Οταν ήρθε ή ώρα της ψηφοφορίας στην αίθουσα ήταν μόλις τρεις βουλευτές, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η κυρία Τζάγκρη από την πλειοψηφία και η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την πλευρά της αντιπολίτευσης.


Ο προεδρεύων Κυριάκος Βιρβιδάκης άρχισε την ψηφοφορία διαβάζοντας ένα ένα τα άρθρα και λέγοντας «εγκρίνεται κατά πλειοψηφία». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει ότι δεν γίνεται ψηφοφορία με τρεις βουλευτές.


Ο πρόεδρος συνέχισε να διαβάζει τα άρθρα επικαλούμενος το τεκμήριο της πλειοψηφίας και να λέει ότι εγκρίνονται κατα πλειοψηφία ενώ η κυρία Κωνταντοπούλου δυνάμωνε τις φωνές κατηγορώντας τον κ.Βιρβιδάκη ότι κάνει ψηφοφορία παρωδία που δεν είναι έγκυρη.


Η Ζωή Κωνσταντοπουλου συνέχισε να φωνάζει και να καλεί τον κ. Κεφαλογιάννη και την Θεοδώρα Τζάγκρη να λένε ναι αν όντως συμφωνούν στην ψήφιση των άρθρων φωνάζοντας ναι, όμως και οι δυο βουλευτές της πλειοψηφίας φαίνεται οτι την αγνοούσαν επιδεικτικά και συνέχισαν να παραμένουν σιωπηλοί.


Ετσι η κυρία Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει μόνη της «όχι» σε κάθε άρθρο που ο προεδρεύων έλεγε ότι εγκρίνεται κατά πλειοψηφία.


Μέσα σε αυτό το σκηνικό ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τον κώδικα δικηγόρων και όταν ο προεδρεύων ανακοίνωσε ότι ο κώδικας ψηφίστηκε κατά άρθρο και στο σύνολό του η κυρία Κωνσταντοπούλου τον προειδοποίησε να μην τολμήσει να φέρει τον κώδικα στην ολομέλεια γιατί όλη η διαδικασία είναι παράνομη και πλαστή.


«Η συνεδρίαση έληξε καλό σας απόγευμα» απάντησε ο κ. Βιρβιδάκης, η Ζωή Κωνστανντοπούλου συνέχισε να φωνάζει και ο κ. Κεφαλογιάννης με την κυρία Τζάγκρη έφυγαν σχεδόν αλλά μπρατσέτα αφού πρώτα πήγαν να χαιρετίσουν τον υπουργό Δικαιοσύνης που ήταν στην αίθουσα και παρακολουθούσε όλη τη διαδικασία. Η συνέχεια στην ολομέλεια αναμένεται εκρηκτική.
Πηγή:  iefimerida.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X