Αρχική / Αεροδρόμιο Χανίων: Φτερό αεροσκάφους προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού
Αεροδρόμιο Χανίων: Φτερό αεροσκάφους προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού thumbnail

Αεροδρόμιο Χανίων: Φτερό αεροσκάφους προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού

Ατύχημα με αεροσκάφος, το φτερό του οποίου χτύπησε σε στύλο φωτισμού, σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανίων, «Γιάννης Δασκαλογιάννης».


Το περιστατικό, που έγινε γνωστό σήμερα, αν και δεν χαρακτηρίζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες σοβαρό πάντως σήμανε συναγερμό στις αρχές του αεροδρομίου, καθώς επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αεροσκάφος –τσάρτερ που προερχόταν από τη Ρωσία, με 500 περίπου επιβάτες, κατά τη διαδικασία της προσέγγισης του και καθώς ακολουθούσε το όχημα του αεροδρομίου που θα το οδηγούσε στο χώρο που θα γίνονταν οι αποβίβαση των επιβατών, πιθανότατα από λάθος χειρισμό προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού.


Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση των υπηρεσιών του αεροδρομίου και οι επιβάτες της πτήσης κατέβηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος.


Σε ότι αφορά τις ζημιές που υπέστη το φτερό του αεροπλάνου μετά την πρόσκρουση στο στύλο, αυτές θα ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα αξιολογηθούν ανάλογα.


Οι επιβάτες που θα αναχωρούσαν με το συγκεκριμένο αεροσκάφος προωθήθηκαν σε άλλη πτήση με αεροσκάφος που ήρθε ειδικά για το σκοπό αυτό από τη Μόσχα.
Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X