Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / 67.000 ευρώ: Δημόσιοι υπάλληλοι έκαναν τηλέφωνα σε μέντιουμ!
67.000 ευρώ: Δημόσιοι υπάλληλοι έκαναν τηλέφωνα σε μέντιουμ!  thumbnail

67.000 ευρώ: Δημόσιοι υπάλληλοι έκαναν τηλέφωνα σε μέντιουμ!

Οι μελλοντολόγοι στους οποίους τρεις υπάλληλοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομειακού Πατρών στο Ρίο τηλεφωνούσαν αδιαλείπτως, "φεσώνοντας" τη διοίκηση με 67.000 ευρώ, δεν προέβλεψαν ότι η ιστορία θα είχε… κακό τέλος.


Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διέταξε τον περασμένο Μάρτιο η διοίκηση του νοσοκομείου, επιρρίπτονται ευθύνες σε τρία άτομα που πρόκειται να υποστούν σοβαρές κυρώσεις.


Μάλιστα, δεν αποκλείεται τουλάχιστον ο ένας από τους τρεις εργαζόμενους να απολυθεί, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο η ίδια ποινή να επιβληθεί και στους άλλους δύο συναδέλφους της. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έκαναν δεκάδες κλήσεις σε μέντιουμ και αστρολόγους, από το πρωί μέχρι το βράδυ, από τα τηλέφωνα του νοσοκομείου, αδιαφορώντας για τον λογαριασμό που "φούσκωνε" κάθε λεπτό που περνούσε και τον οποίο κλήθηκε να πληρώσει ο διοικητής.


Η ανασφάλεια και η αφέλεια τους όμως ήταν τόσο μεγάλη, που ενώ μιλούσαν με κάποιο μέντιουμ, κατόπιν για το ίδιο θέμα ζητούσαν να μιλήσουν και με άλλους συναδέλφους τους, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του πρώτου.


enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X