Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Έρευνα: Ποιοι άνδρες προσποιούνται οργασμό;
Έρευνα: Ποιοι άνδρες προσποιούνται οργασμό;  thumbnail

Έρευνα: Ποιοι άνδρες προσποιούνται οργασμό;

Tέλος στο μύθο ότι μόνο οι γυναίκες είναι καλοί… ηθοποιοί βάζει μια νέα έρευνα η οποία διαπιστώνει το απίστευτο, δηλαδή ότι και οι άνδρες προσποιούνται οργασμό.


Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε το datingadvice.com ένας στους τέσσερις άνδρες έχουν προσποιηθεί κάποια στιγμή στη ζωή τους ψεύτικο οργασμό.


Οπως διαπιστώνεται από τη συγκεκριμένη έρευνα πρωταθλητές στην προσποίηση αναδεικνύονται οι χωρισμένοι, καθώς όσοι έχουν ήδη στο ενεργητικό τους ένα διαζύγιο έχουν 25% περισσότερες πιθανότητες να προσποιηθούν οργασμό σε σχέση με τους παντρεμένους. Ωστόσο, οι παντρεμένοι έχουν 33% περισσότερες πιθανότητες να προσποιηθούν οργασμό σε σχέση με τους single όσους δηλαδή απολαμβάνουν την ελευθερία τους.


Οσον αφορά τις ηλικίες; Από ότι φαίνεται καλύτεροι ηθοποιοί είναι οι άνδρες μεταξύ 25 και 34 με το 33% να παραδέχεται ότι το έχει ρίξει στο… ηθοποιία κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Το ποσοστό των ανδρών που παραδέχεται ότι έχει προσποιηθεί οργασμό μειώνεται στο 12% στην ηλιακή κατηγορία των 18 με 24 και στο 16% στους άνδρες άνω των 65.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X