Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Άκης: «Να με λέτε υπουργό, παρακαλώ»
Άκης: «Να με λέτε υπουργό, παρακαλώ» thumbnail

Άκης: "Να με λέτε υπουργό, παρακαλώ"

Εκνευρισμένος με την Πολιτική Αγωγή που πιστεύει ότι υπάρχουν κι άλλα χρήματα


Για πάρα πολλά χρήματα που δόθηκαν ως μίζες στον Άκη Τσοχατζόπουλο έκαναν λόγο οι συνήγοροι της Πολιτικής Αγωγής, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμη όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.


 


Μιλώντας στη δίκη του κ. Τσοχατζόπουλου και των συγκατηγορουμένων του, ο πρώτος εκ των συνηγόρων του Δημοσίου Διονύσης Κολοβός, ανέφερε πώς το 1996 μετά τα Ιμια το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων σε εξωπραγματικά ποσά και πως «οι κατασκευαστές και οι μεσάζοντες οργανώνονται και καταφέρνουν να φτάσουν στον ΥΕΘΑ, τον πανίσχυρο τότε Άκη Τσοχατζόπουλο».


 


Αναφερόμενος στον τρόπο προώθησης των μαύρων χρημάτων, σχολίασε ότι όλοι πίστευαν ότι θα παραμείνουν ανεξιχνίαστα όλα αυτά. «Αλλά-όπως είπε- οι επιτήδειοι δεν υπολόγισαν τον νόμο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που τους περίμενε στη γωνία».


 


Η δεύτερη εκ των συνηγόρων του Δημοσίου Αργυρία Φανουράκη είπε μεταξύ άλλων, ότι υπάρχουν κι άλλα χρήματα τα οποία σχετίζονται με τους εξοπλισμούς. «Ποιος έχει αυτά τα λεφτά; Γιατί δεν μας λέει κανείς και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα;», διερωτήθηκε.


 


Ο τρόπος με τον οποίο τον προσφωνούσαν οι δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής προκάλεσε εκνευρισμό στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος σε κάποια στιγμή είπε: «Να με λέτε υπουργό παρακαλώ, καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε φιλαράκια».


Πηγή: www.lifo.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X