Αρχική / Tα κόλπα των γυναικών για πείσουν έναν άνδρα για γάμο
Tα κόλπα των γυναικών για πείσουν έναν άνδρα για γάμο thumbnail

Tα κόλπα των γυναικών για πείσουν έναν άνδρα για γάμο

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να θέλουν να παντρευτούν ;  Είναι τα λεφτά; το sex; η εμφάνιση; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους βασικούς κανόνες που σας κάνουν πιο ελκυστική στα μάτια του 
Σε μια ρομαντική σχέση, δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό για έναν άνδρα από μια γυναίκα που έχει αξιοπρέπεια και είναι υπερηφάνη που είναι.


Οσο  περισσότερο εστιάζεις στο να κάνεις καλύτερο τον εαυτό σου, τόσο περισσότερο θα δουλεψει σκληρά  για να είναι στη κορυφή της λίστας με τις προταιρέότητες σου .  Θα σε δει ως κάτι μακροπρόθεσμό  όταν έχετε προσθέσει το βασικό συστατικό: τον σεβασμό. Και ο σεβασμός  είναι η κόλλα που κρατά τα πάντα μαζί.


Θα διαλέξει για γυναίκα του μια που ξέρει τι θέλει όχι  μια γυναίκα αλοιφή


Οι άνδρες ελκουνται από γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και όχι από τα καλά κορίτσια που θα κάνουν όοοτι τους ζητήσει ο άλλος και θα πουν και ευχαριστώ από πάνω. Αναρωτήσου, πόσες φορές έχεις βάλει τακούνια για να του αρέσεις; Ή  Έχεις αλλάξει το κούρεμά σου για να φανείς πιο ελκυστική στα μάτια του; Το θέμα είναι να ξέρεις  ότι , ότι κάνεις το κάνεις γιατί αρέσει σε εσένα  και όχι στους άλλους.


Δεν  θα παντρευτεί μια γυναίκα που είναι τέλεια. Θα  παντρεύετει  τη γυναίκα που είναι ενδιαφέρουσα.


Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που διαιωνίζονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: Αν είναι τέλεια, όμορφη και πλούσια, θα πάρει το σεβασμό και την αγάπη που ποθεί. Έτσι λένε. (Και τώρα πίσω στην πραγματικότητα.) Όταν ένας άντρας συναντά μια γυναίκα που μοιάζει υπερβολικά τέλεια, υπερβολικά γλυκιά ή πολύ ευχάριστη, τείνει να γίνει βαρετή πολύ γρήγορα


Ο άντρας  θα θέλει να δοκιμάσει τη γυναίκα για να δεί μέχρι που μπορεί να φτάσει για αυτόν. Όπως τα σκυλάκια, θα ρίξει αρκετές φορές το «Frisbee» του μόνο και μόνο για να δεί να τρέχει να το πίασει.


Για τους άντρες  δεν υπάρχει  τίποτα πιο αντισεξουαλικό. Αντιθέτως, μια γυναίκα που δεν τον αφήνει να έχει το πάνω χέρι σε όλα τα θέματα της σχέσης τους αλλά μπορεί άνετα να τον κάνει να τρέχει εκείνος για εκεί, είναι το απόλυτο διεργετικό για εκείνους. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X