Πώς να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα;

Με το μακιγιάζ μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, να καλύψουμε όλες μας τις ανασφάλειες και να τονίσουμε τα πιο ωραία μας χαρακτηριστικά. Παράλληλα μπορούμε να κάνουμε πιο όμορφα κάποια χαρακτηριστικά μας που θα θέλαμε λίγο… διαφορετικά. Πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερα χείλη. Εδώ σας παρουσιάζουμε μερικά μικρά μυστικά στην περίπτωση είστε… προικισμένες σε αυτό το σημείο ή και όχι.

Πώς θα κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα;

Μολύβι για το περίγραμμα των χειλιών σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι για το περίγραμμα των χειλιών σας, σε αντίστοιχο χρώμα με το κραγιόν της επιλογής σας. Προσοχή σχεδιάστε τα χείλη και όχι πιο έξω καθώς το αποτέλεσμα είναι ψεύτικο.

Πιο σκούρα χρώματα

Να επιλέγετε λίγο πιο σκούρα χρώματα, καθώς αυτά είναι που αναδεικνύουν τα χείλη και τα κάνουν πιο ζουμερά.

Βάλτε concealer πριν την εφαρμογή του κραγιόν

Το χρώμα θα φαίνεται πιο έντονο και τα χείλη σας πιο μεγάλα αν πριν την εφαρμογή του κραγιόν βάλετε στα χείλη σας λίγο concealer και πούδρα. Θα δημιουργήσετε έτσι μια “λευκή” βάση και η πούδρα θα σταθεροποιήσει το κραγιόν.

xeili2

Λίγο πιο ανοιχτό κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σας

Κάτι επίσης που θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο μεγάλα χείλη είναι να βάλετε λίγο πιο ανοιχτό κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σας. Αλλά καθώς αυτή η τεχνική είναι πιο δύσκολη δοκιμάστε την αρκετές φορές σπίτι.

Επιλέξτε lip gloss αντί για κραγιόν

Τέλος, βάλτε lip gloss. Θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο… ζουμερά.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τέλεια χείλη τον χειμώνα; Πώς να τα προστατεύσεις από το κρύο;

7 tips για εντυπωσιακά χείλη, έτοιμα για… φίλημα!

Πώς να αποκτήσετε ζουμερά χείλη σε 4 βήματα!

 

Σχετικά άρθρα