Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / 4 πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα!
4 πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα! thumbnail

4 πρωτότυπα και εύκολα χτενίσματα!

  Μέχρι τώρα σίγουρα έχετε καταλάβει ότι αγαπάμε τις πλεξούδες. Βαριόμαστε όμως να φτιάχνουμε καθημερινά τα μαλλιά μας με τον ίδιο τρόπο σχεδόν, βρήκαμε λοιπόν 4 εναλλακτικούς τρόπους, όπου μπορούμε να συνεχίσουμε να πιάνουμε τα μαλλιά μας σε πλεξούδα, ποτέ όμως να μην φαίνεται το ίδιο.


 


braid-twist-hairstyles-sidewinder-4


Στο πλάι ναι, αλλά αντί να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε τρία ίσα μέρη, θα τα πιάσετε σε τρία μέρη με αρκετά μεγάλη διαφορά όγκου, ώστε να δημιουργηθεί αυτό το περίπλοκο στυλ, ενώ εσείς θα το έχετε φτιάξει πολύ εύκολα.


 


braid-twist-hairstyles-updo-6


Σε αυτόν τον τρόπο γύρετε το κεφάλι σας μπροστά και θα χωρίσετε τα μαλλιά σας δεξιά και αριστερά και θα ξεκινήσετε να φτιάχνετε δύο γαλλικές πλεξούδες, ξεκινώντας όμως από πίσω.  Στο ύψος που θέλετε να είναι ο κότσος σας σταματάτε και πιάνετε όλα τα μαλλιά φτιάχνοντας το κότσο της επιλογής σας.


 


braid-twist-hairstyles-fishtail-bun-6


Γι' αυτό το στυλ πρέπει να πιάσετε πρώτα τα μαλλιά σας σε μία κοτσίδα στο ύψος που προτιμάτε και να αρχίσετε μετά να τα πλέκετε σε μία πλεξούδα ψαροκόκαλο. Όταν τελειώσετε με το ψαροκόκαλο πιάνεται τα μαλλιά σας με ένα λαστιχάκι και ύστερα απλά τα γυρνάτε γύρω από την βάση του, δημιουργώντας έτσι έναν ιδιαίτερο κότσο με διαφορετική υφή.


 


braid-twist-hairstyles-headband-5


  Ξεκινήστε φτιάχνοντας δύο γαλλικές πλεξούδες αρχίζοντας από τους κροτάφους και παίρνοντας μαλλιά για την δημιουργία της γαλλικής μόνο από την πάνω πλευρά ή από την κάτω αν προτιμάτε να τραβήξετε πιο πολλά μαλλιά μακρυά από το πρόσωπο. Κάνετε το ίδιο και από τις δύο πλευρές και σταματάτε όταν φτάσετε πίσω, όπου θα στερεώσετε τα μαλλιά σας με λαστιχάκι ή φουρκέτες. Από μπροστά πάρτε λίγο από τα μαλλιά σας και τραβήξτε τα προς τα πίσω ώστε να καλυφθεί ο τρόπος που έχετε στερεώσει τα μαλλιά σας. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X