Αρχική / More / Celebrity news / Aγωγή Λάτσιου κατά Μενεγάκη !
Aγωγή Λάτσιου κατά Μενεγάκη ! thumbnail

Aγωγή Λάτσιου κατά Μενεγάκη !

Μία αγωγή που κατατέθηκε πριν από λίγο καιρό από τον Γιάννη Λάτσιο κατά της Ελένης Μενεγάκη, βγάζει στο φως μια άγνωστη πτυχή της σχέσης τους.

Η αγωγή που επρόκειτο να συζητηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών ήταν διαφορετική από τις υπόλοιπες. Κι αυτό γιατί ο ενάγων ήταν ο Γιάννης Λάτσιος και η εναγόμενη η Ελένη Μενεγάκη! Όσο για το περιεχόμενο; "Οικογενειακό" όπως ξεκάθαρα αναγράφεται και στο πινάκιο. Πίσω από αυτήν την απλή αναφορά, κρύβονται πολλά. Αυτά αφορούν τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι σχέσεις τους σήμερα.

Το γεγονός ότι ο Γιάννης Λάτσιος κατέθεσε αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του καταδεικνύει πρώτα από όλα το προφανές: ότι η σχέση των δύο πρώην συζύγων απέχει πολύ από την ειδυλλιακή εικόνα που συχνά παρουσιάζεται προς τα έξω. Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα, αφού οι δυο τους καταφεύγουν στα δικαστήρια για να επιλύσουν τις όποιες αναφορές τους.


Μadata.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X