Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Τέλεια φρύδια με απλές κινήσεις!
Τέλεια φρύδια με απλές κινήσεις! thumbnail

Τέλεια φρύδια με απλές κινήσεις!


  Η μόδα εδώ και 2 χρόνια στα φρύδια είναι ο όγκος. Πάνε οι μέρες που προσπαθούσαμε να τα βγάλουμε όσο πιο πολύ γίνετε. Είναι πολύ σπάνιο βέβαια να έχει κανείς μεγάλα και καλό σχηματισμένα φρύδια, μην νομίζεις λοιπόν ότι την γλίτωσες από το τσιμπιδάκι! Πρώτα λοιπόν πρέπει να εξασφαλίσουμε το τέλειο σχήμα με την βοήθεια ειδικών ή και stencil. Στην περίπτωση που συνηθίζατε να βγάζετε τα φρύδια σας καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι να βγουν αρκετά οι τρίχες και αποφύγετε να τα βάψετε καθώς το αποτέλεσμα θα είναι ψεύτικο. Σας δίνουμε κάποια tricks για τέλεια φρύδια με μια μικρή συμβουλή, μην υπερβάλλετε σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις και μην πιστέψετε ότι μπορεί να σας δείχνει άγριες, θα τονίσει εκπληκτικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.


1. Σκιές και όχι μολύβι


 Μπορεί να φαίνεται πιο εύχρηστο ή να το έχεις συνηθίσεις, αλλά στη πραγματικότητα και οι σκιές είναι το ίδιο εύκολες στη χρήση και το κυριότερο έχουν πιο φυσικό αποτέλεσμα! Χρειάζεσαι δυο αποχρώσεις: μια ένα τόμο πιο ανοιχτή από τα φρύδια σου για το πρωί και μια ένα τόνο πιο σκούρα όταν θέλεις να δώσεις έμφαση.


 


2. Απαλές κινήσεις


 Το πιο κοινό λάθος είναι ή άσκηση πίεσης κατά την εφαρμογή του μολυβιού ή της σκιάς με αποτέλεσμα η τελική εικόνα να φαίνεται ψεύτικη. Χτένιζε απαλά τις τρίχες των φρυδιών σου και όχι το δέρμα, ενώ οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ καλό είναι να απλώνεται με μικρές, απαλές και κοφτές κινήσεις.


 


3. Λίγη ποσότητα


 Είναι πολύ σημαντικό να μην υπερβάλει στην ποσότητα αλλά να δώσεις και ιδιαίτερη προσοχή στο που θα επικεντρωθείς. Μην βάφεις μεμονωμένα σημεία αλλά ομοιόμορφα όλο το φρύδι για να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα.


 


4. Ανέμειξε τα χρώματα


 Χρησιμοποίησε την πιο σκούρα απόχρωση για αν σχηματίσεις μια γραμμή στο κέντρο του φρυδιού κατα μήκος μέχρη την άκρη και στη συνέχεια με την πιο ανοιχτή ανακάτεψε τα χρώματα από τη μέση του φρυδιού μέχρι την άκρη του. 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X