Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Kάνουν μάθημα σε κοντέινερ και στο προαύλιο απο το 2009
Kάνουν μάθημα σε κοντέινερ και στο προαύλιο απο το 2009 thumbnail

Kάνουν μάθημα σε κοντέινερ και στο προαύλιο απο το 2009

Σοβαρό κτιριακό πρόβλημα αντιμετωπίζει το  2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος , αφού οι 320 μαθητές που φοιτούν σε αυτό, από το 2009 κάνουν μάθημα σε αίθουσες κοντέινερ.


 


Όλα τα κτίρια του "σχολικού συγκροτήματος" είναι τύπου κοντέινερ και με δυσκολία στριμώχνονται στις αίθουσες 20 μαθητές. Λόγω της αύξησης του αριθμού των μαθητών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ζήτησε την τοποθέτηση άλλων δύο αιθουσών-κοντέινερ,  αφού δεν υπάρχουν σχέδια για άμεση μετεγκατάσταση του σχολείου σε ένα κανονικό κτίριο Όμως ούτε αυτό έχει γίνει μέχρι σήμερα.


  


Μάλιστα, σε ένα τμήμα τα μαθήματα διδάσκονται στο προαύλιο του σχολείου, με τους γονείς να σημειώνουν ότι μπροστά σε αυτή την εικόνα, το Κρυφό σχολειό επί Τουρκοκρατίας, φαντάζει ως πρότυπο σχολείο, καθώς τουλάχιστον είχε στέγη!


 


Η σχολική χρονιά έχει επισήμως αρχίσει και στο 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδος δεν έχει αλλάξει τίποτα. Επίσης, στο σχολείο δεν υπάρχουν στέγαστρα, δεν υπάρχουν περιφράξεις, ούτε βέβαια αίθουσα εκδηλώσεων.


Enikos.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X