Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Tι λένε τα άστρα για 5 μεγάλους σταρ
Tι λένε τα άστρα για 5 μεγάλους σταρ thumbnail

Tι λένε τα άστρα για 5 μεγάλους σταρ

 


Ατζελίνα Τζολί


Αντζελίνα Τζολί


Η γλυκιά και εκρηκτική Αντζελίνα Τζολί, τι ζώδιο είναι άραγε; Είναι περίφημη για την μαγνητικήομορφιά της και τους μεγάλους και παθιασμένους της έρωτες με "κακά παιδιά", πριν κάνει την πιο hot σχέση όλων των εποχών, με τον λατρεμένο των γυναικών Μπραντ Πητ. Τελευταία, συντάραξε τηνανθρωπότητα με την περιπέτεια υγείας της και με το απίστευτο θάρρος που αντιμετώπισε τον καρκίνο του μαστού. Αυτή η αξιαγάπητη γυναίκα και η λαμπερή ηθοποιός, ήρθε η ώρα να μάθουμε τι ζώδιο είναι.


Είναι λοιπόν Δίδυμοι! Ας δούμε αναλυτικά τα στοιχεία του χάρτη της από αστρολογική άποψη. Είναι πολύ ενδιαφέρων!


Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1975 στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια


Ήλιος στους Διδύμους 13 ° 32 '


Σελήνη στον Κριό 14 ° 31 '


Ερμής στους Διδύμους 22 ° 16'R


Αφροδίτη στον Καρκίνο 28 ° 17 '


Άρης στον Κριό 10 ° 48 '


Δίας στον Κριό 17 ° 27 '


Κρόνος στον Καρκίνο 17 ° 25 '


Ουρανός στο Ζυγό 28 ° 48'R


Ποσειδώνας στον Τοξότη 10 ° 20'R


Πλούτωνας στον Ζυγό 6 ° 30'R


Έριδα στον Κριό 13 ° 54 '


Το καταπληκτικό είναι ότι σε κουίζ για το τι ζώδιο είναι η Αντελίνα, όλοι, μάλλον οι περισσότεροι, απαντούν Τοξότης! Την συνδέουν με την φιγούρα της Λάρα Κροφτ που την καθιέρωσε! Και είναιαλήθεια ότι η Αντζελίνα  παρουσιάζει τα κλασικά φυσικά χαρακτηριστικά του Τοξότη, αλλά ωστόσο είναι μια καθαρόαιμη Δίδυμος του δεύτερου δεκαημέρου. Η πανέμορφη λυγερή φιγούρα της, τα καταπράσινα γατίσια  μάτια και η εκρηκτική της ομορφιά, την έχουν αναδείξει σε διαχρονικό ερωτικόσύμβολο . Ο  Ήλιος στους Διδύμους της χαρίζει πνευματική υπεροχή και καλή επικοινωνία . Έχει τον  Ερμή επίσης στους Διδύμους, που συμβαίνει να είναι και ο Κυβερνήτης του ζωδίου, πράγμα που της χαρίζει βέβαιη δόξα, αλλά και μια έξυπνη, πνευματώδη, και ευέλικτη νοοτροπία. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάντα νεανικό στυλ, χιούμορ, είναι προσαρμοστικοί και μπορούν να αλλάξουν, αν χρειαστεί, απόψεις και στάση ζωής. Η Σελήνη στον Κριό χρειάζεται την δράση και την πρόκληση σε καθημερινή βάση. Ο Άρης στον Κριό είναι κυριολεκτικά στο σπίτι του,  δίνοντας απίστευτη ενέργεια, κίνηση, και θάρρος. Ο Δίας στον Κριό είναι θέση που της δίνει τύχη, αλλά και καλή διαίσθηση . Η Αφροδίτη στον Καρκίνο δίνει μια ατέλειωτη αγάπη για το σπίτι, την ασφάλεια, τα παιδιά και το συναίσθημα, και ο Κρόνος στον Καρκίνο δίνει ισχυρή και επιβιωτική προσωπικότητα, κάτι που το είδαμε βέβαια. Ο Ουρανός στο Ζυγό την κάνει ελκυστική, έξυπνη, και μια πραγματική  ιδιοφυΐα με τους ανθρώπους και τις σχέσεις. Ο Ποσειδώνας στον Τοξότη είναι της χαρίζει αγάπη  για την περιπέτεια, το μύθο, τη θρησκεία, και την εξερεύνηση σε γενικές γραμμές. Ο Πλούτωνας στον Ζυγό της δίνει μια επιπλέον τάση για ασφάλεια στην προσωπική της ζωή .


 


Ένας μοναδικός σταρ και ένας εκπληκτικός άντρας . Από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς, με μεγάλο ταλέντο και σωστές επιλογές ρόλων. Αλλά και ένας εκπληκτικός σύζυγος, που συγκίνησε όλον τον κόσμο με την υποστήριξη και την αγάπη που έδειξε στη γυναίκα του, την Αντζελίνα Τζολί στην δύσκολη περιπέτεια υγείας που είχε. Τι ζώδιο είναι άραγε αυτός ο γόης με την χρυσή καρδιά;


Μαντόννα


Μαντόνα


Η εκρηκτική και αειθαλής Μαντόνα, που κυριαρχεί τόσα χρόνια στην παγκόσμια μουσική σκηνή, Μια γυναίκα με τρομερό ταπεραμέντο, σφοδρούς έρωτες, λάμψη καιδύναμη . Τι ζώδιο είναι άραγε;


Η Μαντόνα είναι Ζυγός . Ας δούμε αναλυτικά τα αστρολογικά της στοιχεία


Γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου του 1958


Ήλιος στον Λέοντα 23 ° 37 '


Σελήνη στην Παρθένο 19 ° 08 '


Ερμής στην Παρθένο 5 ° 20'R


Αφροδίτη στο Λέοντα 1 ° 10 '


Άρης στον Ταύρο 15 ° 40 '


Δίας στον Ζυγό 26 ° 28 '


Κρόνος στον Τοξότη 19 ° 08'R


Ουρανός στον Λέοντα 12 ° 44 '


Ποσειδώνας στον Σκορπιό 2 ° 18 '


Πλούτωνας στην Παρθένο 1 ° 44 '


Έριδα στον Κριό 9 ° 40'R


 Η Μαντόνα είναι μια εκρηκτική Λιονταρίνα με Ωροσκόπο Υδροχόο και Μεσουράνημα στον Τοξότη. Αυτό δίνει στην Μαντόνα μια προσωπικότητα επαναστατική, και ασυγκράτητη. Την χαρακτηρίζει η τόλμη, η περιπετειώδης διάθεση και η απόλυτη ελευθερία. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός είναι στον  Λέοντα και της δίνει έναν χαρακτήρα που είναι υπερήφανος, δημιουργικός, παιχνιδιάρικος, και επιζητά προσοχή και αναγνώριση. Η Σελήνη, ο Ερμής και ο Πλούτωνας είναι όλοι μαζί στην Παρθένο και εξηγεί γιατί ως άνθρωπος είναι τόσο  εργατικός και τελειομανής . Ο Δίας στον Ζυγό την κάνει να αγαπά την ομορφιά υπερβολικά, αλλά και  την ειρήνη και τη δικαιοσύνη . Ο  Κρόνος στον Τοξότη, που είναι και το Μεσουράνημά της,  της δίνει μαθήματα  εντιμότητας, ακεραιότητας και πνευματικότητας. Ο Ποσειδώνας στον Σκορπιό της χαρίζει αισθησιασμό, δυνατά όνειρα, την κάνει  μυστικοπαθή, συναισθηματικά έντονη, καθώς επίσης της δίνει αυτήν την έντονη τάση σκοτεινού μυστικισμού που την διακρίνει..


 


 


Μπραντ Πιτ


Μπραντ Πιτ


Ο Μπραντ Πητ είναι τοξότης . Ας δούμε τον αστρολογικό του χάρτη.


Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1963 στην Οκλαχόμα


Ήλιος στον Τοξότη 25 ° 52 '


Σελήνη στον Αιγόκερω 22 ° 50 '


Ερμής στον Αιγόκερω 16 ° 07 '


Αφροδίτη στον Αιγόκερω 23 ° 28 '


Άρης στον Αιγόκερω 10 ° 02 '


Δίας στον Κριό 9 ° 50 '


Κρόνος στον Υδροχόο 19 ° 09 '


Ουρανός στην Παρθένο 10 ° 04'R


Ποσειδώνας στον Σκορπιό 16 ° 48 '


Πλούτωνας στην Παρθένο 14 ° 14'R


Έριδα στον Κριό 9 ° 55'R


 Με τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο στον Τοξότη ο  Brad Pitt γίνεται πανέμορφος, με εκρηκτικήεμφάνιση . Η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Αιγόκερω όλοι μαζεμένοι δίνουν στον Brad την γήινη και αισθησιακή φύση του. Είναι οργανωμένος, φιλόδοξος, και μερικές φορές ακόμη και αδίστακτος. Αυτοί οι πλανήτες δίνουν πολλή αντοχή αλλά και οικονομική επιτυχία . Ο  Ήλιος στον Τοξότη είναι ο κεντρικός εαυτός του, που τον κάνει να είναι τυχοδιώκτης, εξερευνητής, και ιδιαίτερα πνευματικό άτομο. Η προσωπική του ελευθερία, η ακεραιότητα, και η πίστη σε μια ανώτερη δύναμηείναι τα πιο σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα του.  Ο Δίας, ο ηλιακός κυβερνήτης του, είναι στον Κριό, δίνοντας στον Pitt πολύ αυτοπεποίθηση και ενέργεια . Είναι πραγματικά ένας τυχοδιώκτης και εμπνευστής και ανοίγει τις πόρτες της ζωής του με τις δικές του δυνάμεις. Ο Κρόνος στον Υδροχόο τον κάνει να είναι πολύ ανεξάρτητο και περίεργος ταυτόχρονα για επιστημονικά θέματα. Κάνει λίγες αλλά σταθερές φιλίες. Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας  σε σύνοδο στην Παρθένο τον κάνει τελειομανή και με μια τάση για την οικολογία. Ο  Ποσειδώνας στον Σκορπιό τον κάνει να ψάχνεται πολύ στα ζητήματα του σεξ, του θανάτου και του μυστηρίου. 


Ράσελ Κρόου


Ράσελ Κρόου


 


Ο Ράσελ Κρόου βραβεύτηκε με Όσκαρ για το ρόλο του ως πρωταγωνιστής στον Μονομάχο “Gladiator”. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, ένας πολύ γοητευτικός άντρας, και λένε, ότι είναι και ένα αθεράπευτα μικρό παιδί, που του αρέσει να πειράζει όλον τον κόσμο και να επιδεικνύει τη δύναμή του. Οι γυναίκες τον λατρεύουν, το ίδιο και ο φακός. Πού χρωστάει τη λάμψη του ο Ράσελ Κρόου; Μα, είναι Κριός βέβαια! Ημερομηνία γέννησης 7η Απριλίου του 1964. Τόπος Γέννησης-Wellington, Αυστραλία. Κινέζικο Ζώδιο Δράκος.
Ο Ήλιος στον Κριό κάνει τον Ράσελ ενεργητικό και άμεσο, με έντονη την αίσθηση της ατομικότητας. Βρίσκεται σε μια πρόκληση για ανάληψη δράσης. Πρέπει να μάθει όμως, την υπομονή και την μετριοπάθεια. Ο Ράσελ είναι περιπετειώδης και ενθουσιώδης. Έχει την τάση να τον ερωτεύονται με την πρώτη ματιά και μπορεί να κερδίσει τις καρδιές εύκολα.
Τρεις πλανήτες στο 10ο οίκο του Ράσελ τονίζουν την ανάγκη του για εγκόσμια επιτυχία και αναγνώριση, όπως επίσης και την επιθυμία να έχει τον έλεγχο της ζωής του.
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σημαίνει για τον Ράσελ ότι ευαισθητοποιείται και αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις . Βέβαια έχει την δυνατότητα να διατηρεί το δικαίωμα στη διερεύνηση των καταστάσεων. Είναι ειδικός στο να στοχεύει στην καρδιά των πραγμάτων σε επίπεδο ντετέκτιβ.
Ο Ράσελ μπορεί εύκολα να δει μέσα από ανθρώπους και καταστάσεις την πραγματική εικόνα. Είναι πειστικός ομιλητής, με εξαιρετικό λόγο. Έχει μια λεπτή αίσθηση της κρίσιμης απόφασης και απολαμβάνει τα πνευματικά τεστ αντοχής. 


Σκάρλετ Γιόχανσον 


Σκάρλετ Γιόχανσον


Η Σκάρλετ Γιόχανσον, τι ζώδιο είναι; Πρόκειται για μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα, πολύ ποθητή, γεμάτη ζωντάνια και λάμψη . Οι άντρες την λατρεύουν και οι γυναίκες την θαυμάζουν. Λάμπει και με το ταλέντο της και με την ομορφιά της. Ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο, για να γίνει σύντομα το πρόσωπο που λάτρεψαν σκηνοθέτες όπως ο Γούντι Άλλεν. Θαυμάσιο στιλ, μοναδική παρουσία στο σινεμά. Ας μάθουμε τι ζώδιο είναι!


Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι Τοξότης . Γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1984 στην Νέα Υόρκη. Ας δούμε τον αστρολογικό της χάρτη.


γεννημένος


Ήλιος στον Τοξότη 0 ° 35 '


Σελήνη στον Σκορπιό 27 ° 123 '


Ερμής στον Τοξότη 22 ° 02 '


Αφροδίτη στον Αιγόκερω 10 ° 29 '


Άρης στον Υδροχόο 5 ° 13 '


Δίας στον Αιγόκερω 12 ° 51 '


Κρόνος στο Σκορπιό 20 ° 27 '


Ουρανός στον Τοξότη 13 ° 01 '


Ποσειδώνας στον Αιγόκερω 0 ° 03 '


Πλούτωνα στο Σκορπιό 3 ° 11 '


Έριδα στον Κριό 15 ° 12'R


 Η όμορφη Scarlett Johansson έχει τον Ήλιο στον Τοξότη, που της δίνει μια θετική και αισιόδοξηπροσέγγιση στη ζωή, καθώς και την αγάπη της περιπέτειας, της εξερεύνησης, την αναζήτηση για της πνευματικής αλήθειας. Η Σελήνη στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Κρόνο δίνει πάθος, κίνηση, εστίαση στα σημαντικά θέματα και τους στόχους της, και την αγάπη του κοινού. Ο  Ερμής στον Τοξότη την κάνει ανοιχτή, ειλικρινή, αισιόδοξη, και της χαρίζει το ενδιαφέρον για ταξίδια, σπουδές, και φιλοσοφική συζήτηση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Δία την κάνει να επιθυμεί σοβαρές και ουσιαστικές σχέσεις και δραστηριότητες . Ο Άρης στον Υδροχόο κάνει την Γιόχανσον ένα άτομο διαφορετικό και πρωτότυπο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητοι, επαναστατικοί, αντισυμβατικοί, όπως και η ίδια. Ο Δίας στον Αιγόκερω την κάνει φιλόδοξη, αλλά και πολύ πρακτική, με μεγάλο ταλέντο στην  εξοικονόμηση χρημάτων. Ο Κρόνος στον Σκορπιό της χαρίζει μεγάλο έλεγχο και  πειθαρχία, ειδικά στα αισθηματικά θέματα. Ο Ουρανός στον Τοξότη είναι μια θέση που της χαρίζει άγρια αγάπη για την ελευθερία, όπως και για θέματα θρησκείας. Ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω την κατατάσσει σε μια  γενιά ανθρώπων που ονειρεύονται έναν κόσμο τάξης και  αποτελεσματικότητας, που κατανοούν την πολύπλοκη φύση του χρόνου. Ο Πλούτωναςείναι ισχυρότατος στο δικό του το ζώδιο, του Σκορπιού δίνοντάς της φυσική κατανόηση και  αποδοχή του θανάτου ή της απώλειας άλλων προσώπων.


Η Σκάρλετ Γιόχανσον, τι ζώδιο είναι; Πρόκειται για μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα, πολύ ποθητή, γεμάτη ζωντάνια και λάμψη . Οι άντρες την λατρεύουν και οι γυναίκες την θαυμάζουν. Λάμπει και με το ταλέντο της και με την ομορφιά της. Ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο, για να γίνει σύντομα το πρόσωπο που λάτρεψαν σκηνοθέτες όπως ο Γούντι Άλλεν. Θαυμάσιο στιλ, μοναδική παρουσία στο σινεμά. Ας μάθουμε τι ζώδιο είναι!


 


www.oroskopostv.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X