Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Η M.I.A σχεδιάζει για τον οίκο Versace!
Η M.I.A σχεδιάζει για τον οίκο Versace! thumbnail

Η M.I.A σχεδιάζει για τον οίκο Versace!

  Είχαμε καιρό να ακούσουμε για την M.I.A, μια τραγουδίστρια που με τα τραγούδια και τους electro pop ήχους της να ανεβάσει την διάθεση και του πιο στεναχωρημένου ανθρώπου. Αυτό όμως σύντομα θα αλλάξει, καθώς εχτός παο το album της που βγαίνει στις 5 Νοεμβρίου έρχετε και μια συνεργασία με τον οίκο Versace για την σειρά Versace Versus, την πιο νεανική σειρά του οίκου.  Παρόλο που δέν υπάρχουν πολλές λεπτομέρεις επι του παρόντος, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος συνδυασμός, καθώς η σειρά ατή συνήθως έχει να κάνει με εναλλακτικά τυπώματα, έντονα χρώματα, εκκεντρικά κοσμήματα και ένα χαρακτήρα κακού παιδιού που δεν περνάει απαραιτήρητος, όλα αυτά είναι στοιχεία που η M.I.A. γνωρίζει πολύ καλά. Η M.I.A δεν φοβάται να λέει ότι θέλει μέσα απο τα τραγούδια της και της αμφιλεγόμενες εμφανίσεις της.


  Η ίδια μας είπε ότι θα έχουμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας σε δύο εβδομάδες. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει!


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X