Τραγανή ζαμπονοτυρόπιτα!

<p><strong>Υλικά:</strong><br /><br /><span>10 φέτες τυρί που λιώνει</span><span class="text_exposed_show"><br />100γρ. βούτυρο<br />10 φύλλα κρούστας<br />10 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή ή ζαμπόν με λίγα λιπαρά<br />1 αβγό χτυπημένο<br />λίγο σουσάμι<br /><br /><strong>Εκτέλεση:</strong><br /><br />Τοποθετείτε μπροστά σας τα φύλλα της κρούστας και τα σκεπάζετε με υγρή πετσέτα για να μην ξεραθούν. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C.Παίρνετε ένα ένα τα φύλλα της κρούστας και με ένα πινέλο τα αλείφετε με λιωμένο βούτυρο. Διπλώνετε το πρώτο φύλλο στη μέση και τοποθετείτε στο κάτω μέρος του 1 φέτα ζαμπόν, 1 φέτα τυρί. Διπλώνετε το φύλλο σε τετράγωνο πακέτο και συνεχίζετε με τα υπόλοιπα υλικά. Αραδιάζετε τις ζαμπονοτυρόπιτες σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και τις αλείφετε με το χτυπημένο αβγό. Πασπαλίζετε με σουσάμι και ψήνετε τις ζαμπονοτυρόπιτες στον προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Πριν το ψήσιμο ραντίστε τις ζαμπονοτυρόπιτες με λίγο νεράκι να γίνει ακόμη πιο τραγανό το φύλλο τους.</span></p>

Σχετικά άρθρα