Αρχική / Σχέσεις / Πράγματα που μπορεί να μάθεις από έναν πρώην σου
Πράγματα που μπορεί να μάθεις από έναν πρώην σου thumbnail

Πράγματα που μπορεί να μάθεις από έναν πρώην σου

Μπορεί το τέλος μιας σχέσης να μας στεναχωρεί και να μας δυσκολεύει στο να προχωρήσουμε. Καλό θα είναι όμως να δούμε και τη θετική πλευρά των πραγμάτων, δηλαδή το τι θα μάθουμε από αυτή τη σχέση. Παρακάτω θα δείτε σε ποια πράγματα θα πρέπει να δίνετε σημασία, για να έχετε μια πετυχημένη σχέση.


Σαφήνεια: Την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε μία σχέση με κάποιον, μην περιμένετε να μάθετε τι συμβαίνει λύνοντας γρίφους. Ρωτήστε τον τι συμβαίνει. Οι άνδρες συνηθίζουν να μην έχουν το «κουράγιο» να χωρίσουν όταν πρέπει, οπότε όταν συνειδητοποιήσετε πως έχει αρχίσει να ακυρώνει τα ραντεβού μαζί σας, καλό θα είναι να τον ρωτήσετε ευθέως για ποιο λόγο συμπεριφέρεται έτσι. Δεν χρειάζεται να είστε «απειλητική». Μια απλή συζήτηση μπορεί να διαλευκάνει πολλά πράγματα και να σας γλυτώσει έγκαιρα από τυχόν απογοητεύσεις.


Αποκωδικοποίηση: Μπορεί να είστε μαζί με τον αγαπημένο σας πολύ καιρό και εκείνος να σας λέει πως είναι έτοιμος για μια δέσμευση, αλλά τις περισσότερες φορές τα λόγια του απέχουν από τις πράξεις του. Αν συνεχώς σας λέει πως θέλει να κάνει πράγματα μαζί σας αλλά δεν τα πραγματοποιεί ποτέ, τότε θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να μη βασίζεστε στα λόγια του.


Πηγή: myworld.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X